Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Schimbare de ștafetă la Colegiul Național „Vlaicu Vodă” – Consiliul Şcolar al Elevilor are o nouă conducere

Publicat

in

Elevii de la Colegiul Naţional „Vlaicu Vodă” (CNVV) din Curtea de Argeș s-au aflat, zilele trecute, în febra scrutinului electoral, precedat și de o scurtă campanie electorală. Asta pentru că vineri, 11 octombrie, au avut loc alegeri pentru constituirea noului Consiliu Şcolar al Elevilor (CȘE), structură consultativă și partener al Colegiul Naţional „Vlaicu Vodă” (CNVV), organismul care reprezintă interesele elevilor care învață la unul dintre liceele de top ale județului Argeș.
Ca într-o democrație autentică, după speech-urile impecabile ale candidaților la funcțiile de conducere, elevii de la Colegiul Naţional „Vlaicu Vodă” și-au exprimat opțiunea în mod democratic, pe buletine de vot . Nu au lipsit emoțiile, intr-o varietate de manifestări, in timpul votului si, mai ales, la aflarea rezultatelor acestuia.
În urma numărării voturilor, componența noului Consiliu Şcolar al Elevilor pentru „mandatul” școlar 2019-2020 este următoarea:

⦁ Eduard Ioan Răcoare – Președinte
⦁ Matei Vitan – Prim Vicepreședinte
⦁ Nichita Herciu – Vicepreședinte
⦁ Alexandra Filip – Vicepreședinte
⦁ Georgiana Drăgușin – Secretar
⦁ Andrada Bucurica- Director al Departamentului pentru Relații Publice și Comunicare
⦁ Livia Mihuț – Director al Departamentului pentru Educație si Cultură
⦁ Iulia Uță- Director al Departamentului pentru Resurse Umane, Financiare si Voluntariat
⦁ Atanasescu Alexandru – Director al Departamentului pentru Sport și Tineret
⦁ Petru Eftimie – Graphic Designer
⦁ Răzvan Prelipcean- Web Designer
⦁ Andrei Floarea – Responsabil Fotografii
Ambițioasă și bine închegată, noua echipă și-a preluat deja atribuțiile, fiind gata de a transpune in realitate ideile și proiectele in beneficiul tutoror elevilor de la CNVV, prin implicarea directă în dezvoltarea climatului şcolar şi elaborarea de propuneri pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii de liceu.

CLICK pe FOTO pentru a mări…

Eduard, noul președinte: „Am in spate o echipa minunata”

Din discuțiile purtate cu membrii noului Consiliu Şcolar al Elevilor, una dintre concluziile principale care ar putea fi trase ar fi aceeea ca această competiție i-a ajutat pe cei 12 să descopere importanța prieteniei, prin spiritul de echipă care s-a format în faza premergătoare votului. De asemenea, au descoperit sau s-au convins cât de importantă este comunicarea, simțind că aceasta este factorul care le va asigura succesul pe perioada mandatului lor. Că așa este, a confirmat si noul președinte al Consiliu Şcolar al Elevilor (CȘE) al Colegiului Naţional „Vlaicu Vodă” (CNVV).

Eduard Ioan Răcoare – Președinte: ” Un vis pus pe o foaie alba devine un scop. Un scop impartit in etape devine un plan. Un plan sustinut de actiune devine realitate ! ” Nu de puțin timp, mi-am implementat aceste vorbe in minte si, in cele din urma, am reusit sa devin ceea ce imi doream încă de anul trecut. Momentan, nu am apucat să ma bucur prea mult de funcția de presedinte al Consiliului Scolar al Elevilor C.N.V.V, deoarece tocmai ce mi s-a acordat aceasta șansă, dar simt deja ca acesta este locul meu.Sunt foarte încrezător in ceea ce mi-am propus, probabil și pentru ca am in spate o echipa minunata de colegi care, in primul rand, imi sunt prieteni. Pot spune ca niciodată nu am fost mai pregătit pentru momentul asta. Am incredere ca

Eduard Ioan Răcoare – Presedinte: „Un vis pus pe o foaie alba devine un scop”

impreuna vom reusi sa ducem la bun sfarsit proiectele pe care ni le-am propus – unele dintre ele sunt proiecte traditionale, pe care imi doresc sa le realizez si in acest an, insa am pregatit si cateva activitati noi, inovative.
Principalul meu scop este sa duc mai departe imaginea frumoasa a consiliului care s-a format in ultimii ani. Consider ca pana acum activitatile consiliului au avut succes si vreau sa-i multumesc lui Horia Herciu pentru sfaturile pe care mi le-a dat. Am invatat multe lucruri atat de la el, cat si de la Florin Enache si Laura Pauna, care m-au indrumat spre aceasta funcție si vreau sa le multumesc in numele tuturor elevilor pentru efortul depus, pentru ce au reușit sa realizeze și pentru ca au încredere in mine ca nu o sa ii dezamăgesc in ceea ce privește funcția in sine și responsabilitățile ce tin de aceasta. Totodata, vreau sa le multumesc familiei si celor apropiati pentru increderea pe care mi-au acordat-o.
La randul meu, trebuie sa-i ajut pe colegii mei sa se dezvolte, urmând ca anul viitor sa indrum pe unul dintre ei catre functia de presedinte. Consider ca acesta este doar începutul unui nou capitol din viața mea, care îmi va întări încrederea in propriile forte și ma va ajuta sa ma dezvolt, atât pe mine, cât și pe cei din jurul meu !

Felicitări şi mult succes!

 

Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUAL

LOTO 6 din 49, 17 noiembrie 2019. Nebunie la loto! Numere imposibil de ghicit

Publicat

in

De

Duminică, 17 noiembrie 2019, au avut loc noi trageri organizate de Loteria Română. Astăzi au avut loc ultimele trageri din seria TRAGERILOR SPECIALE LOTO ALE LUNII NOIEMBRIE, dupa ce la tragerile loto de joi, 14 noiembrie 2019, s-au inregistrat 19.641 de castiguri, in valoare totala de 1.292.065,16 lei.

La Loto 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 15,31 milioane lei (peste 3,2 milioane euro). Fondul de castiguri al categoriei I se suplimenteaza cu 100.000 de lei.

Numerele extrase duminică, 17 noiembrie 2019, sunt:

Loto 6/49: 11  17  15  49  33  6

Joker: 38  12  25  28  41 + 4

Loto 5/40: 19  29  2  8  38  39

Noroc: 0  0  8  8  7  4  2

Super noroc: 5  2  9  5  5  1

Noroc plus: 4  0  3  8  5  1

Citeste mai mult

ACTUAL

BOMBĂ ! Mitrofan nu mai vrea la primărie ! Vrea la minister – A plătit minciuni cu 1500 lei bucata, pentru asta

Publicat

in

De

Vești bune pentru mulți dintre argeșenii care se îngrozeau la gandul că traseistul politic Cristian Mitrofan, mare patron de păcănele și deținător de probleme pe la bănci sau chiar fisc, cum spun unii, ar putea candida iar la primăria orașului regal. Sursele noastre spun ca, după ce partidul pe care-l părăsise pentru a se arunca in barca PSD a făcut o figură frumoasă la alegeri si a ajuns chiar să guverneze țara, pretențiile lui Mitrofan au crescut. Ce, să mai candideze el la Curtea de Argeș, când știe că nu are șanse iar mare brânză pentru oraș nu a făcut în ultimii ani? Nu, omul vrea să preia o functie importanta pe la București, că tot sunt ai lui la butoane. În acest sens, Mitrofan a țintit doua functii care i s-ar potrivi de minune, mai ales ca indeplinesc criteriul de bază: salariul cat mai mare ! Sursele noastre spun ca, deja, a depășit limita de minute din abonamentul de telefonie mobila la cate telefoane a dat, dar a si fost la București pentru a-și manifesta dorinta de a prelua funcția dorită. În demersul său este sprijinit de Adrian Miuțescu și, spun sursele, acesta va trebui să îl ajute, așa cum și Miuțescu a fost ajutat, pe vremuri, să țină o afacere în incinta Casei de Cultură. Mai nou, ca sa dea bine in ochii lui Orban dar și a cetățenilor, Mitrofan a ajuns in stadiul de a plati cu 1500 lei fiecare minciună de presă. Ultima, tot de 1500 lei bucata, a fost un articol in presa județeana in care minte ca este director la Casa de Cultura de doar trei ani… Mai minte lumea, dar nici chiar asa si nici la pretul de 1500 lei bucata ! Înțelegem că, poate, ți-e rusine cu trecutul, dar toată lumea știe ca ești director acolo de aproape 20 ani… In condițiile acestea, Mitrofan a plătit 1500 lei la ziarul respectiv doar ca sa se facă de râs și să confirme că în cap iti poți implanta păr dar nu și creier… 

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

SUNTEM SI AICI

În Trend