Conecteaza-te cu noi

Campulung

Schelet uman descoperit în urma unor lucrări efectuate în incinta Spitalului Municipal Câmpulung

Publicat

in

În urma unor lucrări efectuate în incinta Spitalului Municipal Câmpulung,  acolo unde  se desfășoară proiectul de extindere a compartimentului Oncologie, s-a descoperit un schelet uman! Descoperirea a fost făcută, în urmă cu câteva săptămâni, de muncitorii din cadrul șantierului, fiind sesizate autoritățile.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru a descoperi provenienţa şi vechimea oaselor.

Din primele cercetări s-a stabilit că oasele sunt într-o stare avansată de degradare și că este foarte greu să se stabilească identitatea scheletului.  Osemintele ar putea avea zeci de ani, cel puțin.

Foto: descriptiv.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

ULTIMA ORĂ! Încă 5 cadre medicale din Argeș infectate cu COVID-19 – Tot la Câmpulung

Publicat

in

De

Numărul cadrelor medicale din Argeș infectate cu virusul COVID-19 continuă să crească. La cele 3 asistente medicale din Câmpulung, se adaugă astăzi încă 5 cadre medicale din același municipiu. Este vorba despre 3 asistente medicale și 2 infirmiere de la Spitalul Municipal Câmpulung. Se așteaptă însă rezultatele testelor pentru mai mulți colegi ai cadrelor medicale deja confirmate pozitiv.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Tânăr de 22 ani, plasat în carantină și amendat cu 2000 lei, după ce a iesit la plimbare cu mașina

Publicat

in

De

Poliţiştii secției Valea Mare Pravăț, care acționau împreună cu un echipaj de jandarmi din cadrul Detașamentului 1 mobil, într-un punct de control din nordul județului au depistat ieri într-un autoturism un tânăr de 22 de ani care figura în izolare la domiciliu. În mașină se mai aflau doi ocupanți, respectiv doi tineri de 19 şi 20 de ani, care aveau asupra lor declarațiile pe proprie răspundere, conform ordonanțelor militare în vigoare. Ca urmare a încălcării măsurii de izolare la domiciliu, a fost dispusă introducerea în carantină instituţionalizată faţă de tânărul de 22 de ani. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor de izolare. DSP Argeș a fost înștiințată cu privire la situația celorlalți doi tineri, care se aflau în mașină. Aceștia au fost plasați, la rândul lor, în izolare la domiciliu.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

SUSȚINE PRESA LIBERĂ

Dacă ești mulțumit de activitatea noastră și crezi că facem o presă liberă, ne poți sprijini să contiumăm în slujba ta, fără a fi nevoiți să încheiem contracte cu statul. Pentru fiecare donație, îți publicăm pe site si print 3 anunturi la loc vizibil.

Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend