Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

SCANDALUL ELICOPTERULUI DE LA MAMAIA – Turcii de la compania Yildiz Entegre dezmint informatiile: ” E UN FAKE NEWS ! „

Publicat

in

Compania Yildiz Entegre dezminte informatia potrivit careia unul dintre ctionari este implicat in scandalul provocat de un elicopter care a aterizat in fata unui club din Mamaia. Potrivit publicatiei Cancan.ro, preluata de numeroase alte publicatii, unul dintre actionarii companiei Yildiz Entegre ar fi facut parte din grupul de persoane implicate in subiectul mediatizat. Informatia este FALSA dovada clara fiind lipsa oricarei asemanari a reprezentantului companiei cu vreunul dintre membrii grupului.

Iata mai jos comunicatul de presa al companiei turce Yildiz Entegre remis redactiei in urma cu scurt timp:

” Compania Yildiz Entegre, prejudiciată de confuzia acționarului principal cu un DJ grec în Mamaia
Compania Yildiz Entegre a suferit prejudicii de imagine incomensurabile ca urmare a vehiculării în presă a numelui acționarului său principal ca protagonist în scandalul generat de aterizarea unui elicopter în stațiunea Mamaia. Așa cum a fost fals relatat de publicația Cancan.ro, acționarul companiei turcești în România a coborât din elicopter pentru a particpa la una dintre petrecerile organizate în stațiunea Mamaia. Precizăm că, în momentul incidentului, actionarii principali ai companiei nu se aflau în țară, prin urmare nu puteau participa la o petrecere organizată într-unul dintre cluburile de la malul mării.
Considerăm că lipsa de informare a jurnaliștilor de can can a adus prejudicii grave companiei și acționarului său principal prin atribuirea de etichete precum “sultanul parchetului”. Prezența în Româna a celui mai mare investitor din județul Argeș și bunele sale intenții nu ar trebui să fie afectate de lipsa de documentare și de dorința de a genera știri incendiare.
Ne preocupă și ne îngrijorează rapiditatea cu care publicațiile și televiziunile de știri au preluat această știre fără a verifica identitatea membrilor grupului care a coborât din elicopter în fața clubului. Viralizarea acestei știri fără a ni se cere de către jurnaliști un punct de vedere este un mod îngrijorător în care modelul “fake news” poate afecta o companie.

Solicităm pe această cale tuturor publicațiilor care au preluat în mod fals știrea, retragerea ei din fluxurile online și publicarea unei erate, în cazul în care ea va apărea în edițiile tipărite ale acestor publicații.”

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Ludovic Orban a decis- Acești angajați nu vor mai fi taxați

Publicat

in

De

Premierul Ludovic Orban a declarat marţi că nu intenţionează să schimbe legislaţia în cazul facilităţilor pentru IT-işti, însă a subliniat că nu crede în regimuri fiscale discriminatorii.

„Ştiţi că am avut nişte declaraţii legate de IT-işti. Deocamdată nu intenţionez să schimb legislaţia, dar o spun limpede: nu cred în regimuri fiscale discriminatorii. Regimurile fiscale discriminatorii generează extrem de multă tensiune, inclusiv presiuni uriaşe asupra Guvernului, pentru că dacă cineva beneficiază de un regim fiscal, oricine altcineva este legitimat să ceară un regim fiscal şi până la limita toată va spune ‘nu mai vrem să plătim impozit’ şi are argumente suficient de puternice”, a spus Orban la dezbaterea organizată de Confederaţia patronală Concordia „Dialog pentru dezvoltare”.

El a adăugat că facilităţile pentru IT au fost acordate în 2001 şi că la acea dată au avut un efect mult mai puternic în contextul impozitării progresive

Vezi și

EXCLUSIV Harta ‘pătaților’ din Poliție. Toți șefii controversați

EXCLUSIV Dumitru Coarnă îi vinde pontul cel mare lui Marcel Vela! Doi șefi din Poliție ce ar trebui executați

Anchetă incendiară. Greul din PNL și morișca banilor

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Tăierea fondurilor europene- România grav afectată! Corina Crețu oferă soluția

Publicat

in

De

Negocierea bugetului UE a fost întotdeauna un subiect dificil de abordat și iată că România se află în posibilitatea de a resimți efectele tăierii fondurilor europene. 

Potrivit flux24.ro, România, grav afectată de posibila tăiere a fondurilor europene de coeziune dorită de Germania, Suedia, Austria, Finlanda și Olanda. AVERTISMENT: ”Efecte negative nu doar asupra dezvoltării regiunilor şi oraşelor UE, dar și riscuri politice grave”.

O coaliţie de oraşe, regiuni şi asociaţii care susţine politica europeană de coeziune le-a cerut marţi liderilor statelor UE ca în viitorul cadru financiar multianual pentru perioada 2021-2027 să fie menţinut bugetul din actuala perioadă de programare ce se încheie în 2020 alocat politicii de coeziune, politică menită să reducă decalajele de dezvoltare în interiorul UE.

Alianţa pentru Coeziune, ce reuneşte 122 de regiuni, 140 de oraşe şi unităţi administrativ-teritoriale ce însumează 97% din populaţia UE, a trimis marţi o scrisoare preşedintelui Consiliului European, Charles Michel, precum şi tuturor şefilor de stat sau de guvern din ţările UE pentru a le solicita alocarea unei finanţări suficiente pentru politica de coeziune.

Sunt foarte îngrijorată de propunerea Preşedinţiei finlandeze, care vizează reduceri masive din fondurile europene pentru ţările mai puţin dezvoltate. Tocmai de aceea cred că România împreună cu prietenii, mai ales cei din estul european, trebuie să facă front comun pentru a apăra această propunere a Comisiei Europene, care a fost depusă pe masa Parlamentului şi Consiliului European încă din 2 mai 2018”, a spus Corina Creţu.

Negocierea bugetului UE este mereu o chestiune dificilă, ce provoacă disensiuni între statele beneficiare nete şi contributoare nete. Cele din urmă consideră că în prezent există noi priorităţi pentru viitorul cadru financiar multianual, precum migraţia, apărarea sau mediul, ceea ce ar diminua alocările pentru politicile tradiţionale, respectiv politica de coeziune şi politica agricolă comună, spre nemulţumirea statelor central şi est-europene, care acuză de asemenea introducerea unor condiţionalităţi noi pentru accesarea fondurilor europene. Situaţia este complicată şi mai mult de retragerea Regatului Unit din UE, un stat care a fost contributor net la bugetul comunitar.

Vezi și :

EXCLUSIV Harta ‘pătaților’ din Poliție. Toți șefii controversați

EXCLUSIV Dumitru Coarnă îi vinde pontul cel mare lui Marcel Vela! Doi șefi din Poliție ce ar trebui executați

Anchetă incendiară. Greul din PNL și morișca banilor

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend