spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

SCANDALUL ELICOPTERULUI DE LA MAMAIA – Turcii de la compania Yildiz Entegre dezmint informatiile: ” E UN FAKE NEWS ! „

Facebook Twitter Google+
SCANDALUL ELICOPTERULUI DE LA MAMAIA – Turcii de la compania Yildiz Entegre dezmint informatiile: ” E UN FAKE NEWS ! „

Compania Yildiz Entegre dezminte informatia potrivit careia unul dintre ctionari este implicat in scandalul provocat de un elicopter care a aterizat in fata unui club din Mamaia. Potrivit publicatiei Cancan.ro, preluata de numeroase alte publicatii, unul dintre actionarii companiei Yildiz Entegre ar fi facut parte din grupul de persoane implicate in subiectul mediatizat. Informatia este FALSA dovada clara fiind lipsa oricarei asemanari a reprezentantului companiei cu vreunul dintre membrii grupului.

Iata mai jos comunicatul de presa al companiei turce Yildiz Entegre remis redactiei in urma cu scurt timp:

” Compania Yildiz Entegre, prejudiciată de confuzia acționarului principal cu un DJ grec în Mamaia
Compania Yildiz Entegre a suferit prejudicii de imagine incomensurabile ca urmare a vehiculării în presă a numelui acționarului său principal ca protagonist în scandalul generat de aterizarea unui elicopter în stațiunea Mamaia. Așa cum a fost fals relatat de publicația Cancan.ro, acționarul companiei turcești în România a coborât din elicopter pentru a particpa la una dintre petrecerile organizate în stațiunea Mamaia. Precizăm că, în momentul incidentului, actionarii principali ai companiei nu se aflau în țară, prin urmare nu puteau participa la o petrecere organizată într-unul dintre cluburile de la malul mării.
Considerăm că lipsa de informare a jurnaliștilor de can can a adus prejudicii grave companiei și acționarului său principal prin atribuirea de etichete precum “sultanul parchetului”. Prezența în Româna a celui mai mare investitor din județul Argeș și bunele sale intenții nu ar trebui să fie afectate de lipsa de documentare și de dorința de a genera știri incendiare.
Ne preocupă și ne îngrijorează rapiditatea cu care publicațiile și televiziunile de știri au preluat această știre fără a verifica identitatea membrilor grupului care a coborât din elicopter în fața clubului. Viralizarea acestei știri fără a ni se cere de către jurnaliști un punct de vedere este un mod îngrijorător în care modelul “fake news” poate afecta o companie.

Solicităm pe această cale tuturor publicațiilor care au preluat în mod fals știrea, retragerea ei din fluxurile online și publicarea unei erate, în cazul în care ea va apărea în edițiile tipărite ale acestor publicații.”

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....