spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

SCANDALOS ! Uite in ce hal arata cel mai penibil sediu PSD din Romania

Facebook Twitter Google+
SCANDALOS ! Uite in ce hal arata cel mai penibil sediu PSD din Romania

– Sediul PSD din Arges incalca legislatia, este darapanat, pustiu si a fost preluat de la procuratura locala

Plin de panze de paianjen, cu trepte rupte in care au inceput sa creasca buruieni si inconjurat de mizerie de nedescris dar si de o haita de maidanezi. Asa arata sediul PSD din municipiul Curtea de Arges. Locuitorii urbei se inchina dar si injura cand trec pe langa acesta. ” Cum e sediul PSD asa este si orasul: focar de infectie !” spun oamenii, asta pentru ca seful PSD Curtea de Arges este si primarul municipiului, fosta capitala a Tarii Romanesti. Sa mai spunem ca PSD a preluat cladirea in cea mai buna stare de la… procuratura, aceasta mutandu-se in urma cu trei ani de aici iar prima masura luata de liderii locali ai PSD a fost aceea de a ridica un gard din fier pentru a impiedica elevii de la o scoala vecina sa treaca prin fata partidului. A doua masura a fost aceea de a da jos drapelul Romaniei, lucru sesizat de mai multi argeseni care ne-au reclamat acest lucru zilele trecute. ” Domnilor, anuntati-i pe cei de la PSD ca suntem in anul 2017, anul premergator centenarului Marii Uniri si ca se apropie si 1 Decembrie, ziua nationala a Romaniei ! Nu au pic de respect fata de lege, de insemnele nationale si de istorie ?”, a fost unul dintre mesajele primite pe adresa redactiei. Motiv pentru care ne-am deplasat la sediul PSD si, da, am vazut si noi cel mai penibil sediu de partid din Romania, fara drapelul arborat asa cum cere legea.

Conform Legii nr. 75/1994 privind arborarea drapelului României, Art. 2. –

Drapelul României se arborează în mod permanent:

a) pe edificiile și în sediile autorităților și instituțiilor publice;

b) la sediul partidelor politice, al sindicatelor, al instituțiilor de învățământ și cultură;

c) la punctele pentru trecerea frontierei, precum și la aeroporturile cu trafic internațional;

d) ca pavilion, pentru navele de orice fel și alte ambarcațiuni ce navighează sub pavilion românesc.

Chestionata de redactorii ziarului nostru, conducerea PSD Arges ne-a informat ca a luat act de cele semnalate dar ca rezolvarea situatiei, intr-adevar penibile, este in sarcina organizatiei municipale. Cand, am intreba noi, pentru ca peste mai putin de 3 saptamani vom sarbatori ziua nationala si, daca acum nu se respecta legea privind arborarea drapelului national, macar in acea zi PSD ar trebui sa intre in legalitate. Cat despre mizerie, maidanezi, si zidurile care stau sa cada, consideram ca PSD ar trebui sa renunte la acel sediu sa sa il lase pe mana altui partid mai gospodar.

N.B. PSD Arges arata ca o doare undeva de respectarea legii si de bunul simt. Asta pentru ca, desi au fost sesizate aceste nereguli inca de acum o saptamana, astazi, 10 NOV 2017, nimeni nu luase vreo masura, cel putin in privinta arborarii, conform legii, a drapelului national.

CLICK PE FOTO PENTRU A MARI

 

 

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....