Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

SCANDALOS ? Poliţist din Curtea de Argeş acuzat de abuz ! A AMENDAT UN ŞOFER ŞI A LUAT PERMISUL PENTRU PUŢINĂ ZĂPADA PE MAŞINĂ

Publicat

in

Acuze grave ale unor argeşeni la adresa Poliţiei Rutiere din Curtea de Argeş ! Unul dintre aceştia susţine că poliţistul Din a comis un abuz in această dimineaţă si promite că il va reclama la superiorii săi.

Ce s-a intamplat de fapt ? După o noapte cu ninsori viscolite, poliţistul Din a iesit la un filtru la doar 150 metri de sediul Politie Municipale, probabil pentru a nu consuma benzina dar , mai ales, pentru a nu da piept cu drumurile pline de gheata si zăpada. El nu a oprit vreun drumar sau vreun primar sa-i intrebe de ce strazile arata in acel hal, ci şoferi care cu greu au reusit sa iasa pe străzi dupa viscol si ger. Unul dintre cei opriti a fost Robert Mamulas. Desi, asa cum se vede in foto, masina era curatita de zapada in buna parte, ramanand, asa cum este normal dupa o noapte de viscol urmata de ger, gheata si zapada in zona stalpilor, soferul a fost amendat pentru asta. Sa mai spunem ca masina tanarului este una dintr-acelea care au sistem automat de degivrare in zonele de maxima importanta – parbriz, faruri, oglinzi si luneta – in conformitate cu standardele europene de circulatie. Mai  mult, din foto se vede ca parbrizul era curatit perfect in zona de actiune a stergatoarelor si ca, firesc, in miscare,  acestea au strans zăpada in plus langa stalpii masinii. Politistul argeşean nu a tinut cont nici de viscolul de azi noapte, nici de conditiile in care se prezenta masina si a aplicat tanarului amenda. Dar, asta nu e tot ! Dupa cum sustine tanarul , politistul nu l-ar fi informat ca nu are voie sa coboare din masina, nici nu l-a oprit sa faca asta iar pentru ca a facut poze pentru a demonstra cum arata masina, tanarul Robert Mamulas a mai primit o sanctiune, mai exact o alta amenda dar si suspendarea permisului de conducere.

Dupa aceasta intamplare, mai multi soferi ne-au sesizat acelasi lucru: excesul de zel al politistului Din dupa o noapte de ninsori abundente, ger si viscol. Unul dintre acestia sustine ca politistul Din ar fi acelasi care are prieteni buni printre patronii de firme de maxi taxi. Dar despre excesele de zel ale poliţitilor argeşeni, ale unor presupuse abuzuri reclamate de oameni  si intreaga poveste cu banii facuti de politistii care ar vinde, pe bani buni, informatii pretioase patronilor firmelor de maxi taxi din Argeş, vom discuta pe larg la Super TV, in emisiunea Chestiuni Argeşene de luni 25 februarie, de la ora 19,30.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Marcel Vela dă cărțile pe față: E un fake news

Publicat

in

De

Ministrul de Interne, Marcel Vela a fost invitat, marți seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu. Acesta a răspuns întrebării: S-au ascuns morți?

”Victor Ciutacu: S-au ascuns morți?

Marcel Vela: Este un fake news. Nu, răspunsul este nu. Mi-l asum și eu.”, a spus Marcel Vela.

Vezi și:Lidl, mutare în plină epidemie de coronavirus! Se întâmplă din 30 martie, în magazinele din România

Război în PNL pentru contractele privind achiziția de măști medicinale

EXCLUSIV În lupta cu coroanvirusul, Guvernul Orban 2 cumpără combinezoane de protecție de la un magazin on-line! Firma are doar 3 angajați. Contract de peste 3 milioane de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Dr. Streinu Cercel vine cu noi informații!

Publicat

in

De

Managerul Spitalului de Boli Infecțioase ”Matei Balș” din București, Adrian Streinu- Cercel, face precizări importante despre testarea împotriva COVID-19 care va avea loc în Capitală.

‘Este o evaluare epidemiologică. Noi practic facem un eşantion care să fie reprezenativ. Este o stratificare pe categorii de grupă de vârstă şi pe problemă de comorbidităţi. De aici vom obţine două imagini. Prima ne va spune cât a circulat acest virus până acum în populaţie şi asta se tradce prin apariţia anticorpilor în sângele pacienţilor.”, a precizat Adrian Streinu Cercel.

”Acest test se face din deget, el nu are loc de diagnostic, atenţie. El are rol de a ne spune dacă acea persoană a trecut sau nu prin infecţia cu SARS-COV-2…) A doua imagine se face din secreţiile nazale şi faringe, ca să ne spună prezenţa virusului. Vom şti cât a circulat şi pe unde circulă în momentul de faţă. E logic că dacă ai aceste două informaţii nu faci altceva decât să te duci acolo unde ai focare şi încerci să limitezi.”, a mai adăugat managerul de la Matei Balș.

Vezi și

Lidl, mutare în plină epidemie de coronavirus! Se întâmplă din 30 martie, în magazinele din România

Război în PNL pentru contractele privind achiziția de măști medicinale

EXCLUSIV În lupta cu coroanvirusul, Guvernul Orban 2 cumpără combinezoane de protecție de la un magazin on-line! Firma are doar 3 angajați. Contract de peste 3 milioane de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

PROFIT 24 TV LIVE

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend