Acest continut nu poate fi copiat !
spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

SCANDALOS ! Medicul Frătoaica de la Judeţean trateaza oamenii ca la partid ! Voiajorul politic făcut de ras de un pacient !

Facebook Twitter Google+
SCANDALOS ! Medicul Frătoaica de la Judeţean trateaza oamenii ca la partid ! Voiajorul politic făcut de ras de un pacient !

Este incredibil cum unii medici confundă spitalul cu sediul propriului partid !!! Este şi cazul medicul Gheorghe Frãtoaica, de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Argeş, acelasi care s-a dat si mare politician migrand, mai ceva ca graurul, prin  PD, PDL, UNPR și PMP si, mai nou, PNL. Voiajorul politic Frătoaica a fost făcut de ras de rudele unui pacient, un bătrân bolnav de CANCER, care a fost uitat 9 ore pe un pat de spital. Aparţinãtorii îl acuzã pe Frãtoiaca de rele tratamente, intr-o postare publică pe o reţea de socializare,  De precizat ca in ultima luna mai mulţi argeşeni s-au plans de comportamantul medicului Fratoaica.

 “Imposibil..de fapt este foarte posibil ca tatăl meu să stea aici (la UPU, Spitalul Judeţean Argeş) de la 9 de dimineațã să aștepte să fie trimis La Spitalul Nicolae Bălcescu ..adică la nici 10 km… Și asta doar penru că medicul de gardă nu dã un banal de telefon acolo…

Când l-am întrebat de ce-l ține pe tata cu durerile astea încă în Județean, răspunsul lui a fost: “Tatãl nu are nicio durere! Nu mai reinventaţi boli. Nu este nicio urgenţã. Sunt mai mâhnită cum nu am fost vreodată … Medic care încă se plimbă și care nici nu a telefonat până acum la Oncologie la Bălcescu se numește Frătoaica. Și tatăl meu cu cancer și metastaza încă este într o cameră din holul spitalului.

Ideea este că tata este de la 9 și un pic de dimineațã, cu salvarea dus . A stat fără să-i facă nimic, perfuzii sau altceva. Fără să mănânce până la ora 16, când am mers eu de la muncă. Ținut până la ora 19…trimis la Bălcescu cum că acolo îl internează… Nici vorbã. Doctoriţa de acolo a spus că nu este de competența lor ceea ce scrie în fișa, deci… La vorba dânsei ar fi trebuit să ne întoarcem la ora asta în Județean…Tata a refuzat…A fost ceva gen „poate să ne moară aici și nu este de competența noastră!! “, a scris pe Facebook, fiica bolnavului.

Suntem tare curiosi daca Spitalul Judeţean va demara o anchetă în acest caz şi va face publice rezultatele. Măcar să aflăm şi noi: au luat-o razna medicii politicieni sau pacienţii care-şi cer drepturile ?

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....