spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

SCANDALOS ! La Curtea de Arges, elevi cu stări de vomă după ce au consumat laptele CJ

Facebook Twitter Google+
SCANDALOS ! La Curtea de Arges, elevi cu stări de vomă după ce au consumat laptele CJ

Mai mulți părinți din Curtea de Argeș ne-au sesizat faptul ca, la doua școli din oraș, laptele oferit de CJ Argeş ar fi fost stricat. „Băiatul meu a avut dureri mari de stomac după ce a băut din laptele dat elevilor la școală. Am mers sa vad ce se întâmplă și am gustat și eu dintr-un pahar de plastic care era sigilat. Efectiv mirosea a acru. Cum e posibil asa ceva?”, ne-a întrebat mama băiatului, elev la Școala” Regina Maria”. Aceasta ne-a adus ca proba și un pahar cu lapte sigilat care a și fost dus la OJPC Argeș. Printre părinții ai căror copii s-au simțit rău după ce au băut laptele oferit de CJ Argeș se numără și un consilier local. Aceleași probleme, aceeași calitate îndoielnică a laptelui.

„Ieri,mai multi copii ai Scolii Gimnaziale ,,Regina Maria ” din Curtea de Argeș, după ce au băut laptele oferit de CJ prin programul ,,Cornul si laptele”, au acuzat stări si senzatii de vomă,dureri abdominale, grețuri si câtiva dintre ei chiar au vomat, pe unde au apucat. Fetele mele mi-au povestit despre toate acestea aseară târziu :,,Laptele avea un miros foarte urât si un gust acru-amărui.N-am putut să-l bem ,tati !”Mi-au confirmat si doamnele profesoare si invățătoare cu care am luat legătura aseară. Astăzi m-am deplasat la Direcția Sanitară Veterinară si Pentru Siguranța Alimentelor a Județului Argeș, Pitești, si am depus spre analiză, din acelasi lot, monstre ale laptelui consumat de copiii nostri in scolile si grădinițele din oraș.In câteva zile, probabil că joi, săptămâna viitoare, vom avea sigur rezultatele analizelor”, a povestit Ionel Păunescu.

Domnule consilier, poate, din postura d-voastră de ales al cetățenilor de ce nu întrebați pe penibilul cititor de fițuici, viceprimarul Jubleanu, de ce nu a verificat înainte de începerea şcolii și dacă preluarea și păstrarea laptelui se realizează în bune condiții. Poate se mai filmează iar prin școli și, alături de directorii politici ai acestor școli, va explica părinților de ce le vomita copiii în școală, de ce sunt expuși unor riscuri enorme consumând laptele CJ-ului. Acceptam explicațiile citite de pe o fituica scrisa de Dan Manu sau șeful PSD.

 

 

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....