Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

SCANDALOS ! Copil din Curtea de Argeş plimbat intre spitale pentru o banala apendicita. VEZI EXPLICATIA MEDICILOR

Publicat

in

Caz incredibil in ziua alegerilor in spitalele din Arges! O fetiță din Curtea de Argeş, în vârstă de 13 ani,  a ajuns de urgenta la spitalul din oras dar nu a putut fi operată pentru ca…  s-a îmbolnăvit în week-end. Fetita avea nevoie de o operație de apendicită și a ajuns duminică la spital, dar intervenția nu a putut fi făcută pentru că in Spitalul din urbea basarabilor nu era medic niciun anestezist așa că a fost trimisă la Spitalul de Pediatrie Pitești. Aici supriya de proprtii spre disperarea parintilor ! Transferul a fost zadarnic pentru că nici aici nu era anestezist de gardă așa că fata a ajuns la un spital din Bucuresti. Explicația managerilor celor doi spitale este aceea că posturile sunt scoase la concurs, dar nu vin medici să se angajeze, ambele instituții medicale fiind în criză de anestezişti.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Sute de nunți amânate în Arges, de coronavirus. PATRONII SALOANELOR DE NUNȚI ÎN IMPAS – Căsătoriile reprogramate la toamnă sau peste doi ani

Publicat

in

Sezonul nunților pare compromis in Argeș, din cauza pandemiei de coronavirus care afectează întreaga țară. După luni întregi de pregătire, bătăi de cap pentru a găsi o dată convenabilă, un restaurant sau un salon de nunti cat mai bun, zeci de discuții cu fotografi, cofetării și o formație sau un DJ, planurile celor care vor să-și unească oficial destinele par că s-au năruit.

Mulți dintre cei care aveau programată nunta în Argeș sunt stresați și speriați, iar situația nu este deloc roz nici pentru cei care oferă servicii în domeniu: organizatorii și patronii sălilor de evenimente, fotografii, florăriile, formațiile de muzică și cofetăriile. ”Am dat deja bani avans la restaurant, la lautari si la fotograf și acum ce fac? Rămân și fără nuntă și fără bani?”, întreabă un tânăr, care urma să aibă nunta într-o lună. In situația lui sunt alte aproape 150 de cupluri care aveau programate nuntile la sfarsit de aprilie, in mai sau in vara. Redactorii PROFIT au chestionat cativa patroni de restaurante si saloane de nunti. Toti au declarat ca toate nuntile programate la sfarsit de aprilie si in mai au fost reprogramate pentru toamna sau chiar la anul, in 2021.”Au venit multi tineri si am incercat sa gasim solutii impreuna. DE anulat nu a putu fi vorba. Acolo unde s-a putut, in functie de datele libere din toamna, am reporgramat. Au fost cazuri in care nu am mai avut sambete sau duminici libere in toamna iar tinerii au inteles si au programat pentru la anul. Da, au fost cativa care au anulat si au cerut avansul inapoi”, ne-a declarat patronul unui cunoscut salon de nunti din Arges.

”În baza avansului, reprogramăm evenimentul la o altă dată disponibilă. Sunt conștient de situație. Am luat în calcul avansul pentru o nuntă de anul acesta pe care am reprogramat-o la anul sau peste doi ani, functie de diposnibilitatea noastra. Acum, ce sa zic, si noi o vom duce rau vara asta, vom face foamea in lipsa evenimentelor”, a declarat un liderul unei formatii de nuntă, pentru Alba24.ro.

Cele mai multe nunți au fost reprogramate în octombrie, dar au fost cereri chiar și pentru mai 2021 sau chiar 2022, a menționat un artist, lider de formație. De asemenea, și nunți din iunie au fost amânate, pentru luna august. Tot mai multe cereri de reprogramări apar zilnic.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

SITUAȚIA LA ZI: NOI CAZURI COVID-19 în Argeș – A doua persoana din Curtea de Argeș s-a vindecat

Publicat

in

Conform datelor furnizate DSP Argeș, de la ora 09.00, situația persoanelor din județ afectate de măsurile de carantină și izolare, confirmate pozitiv sau vindecate de virusul COVID-19 se prezenta după cum urmează:

-persoane monitorizate de DSP, aflate în izolare la domiciliu: 5667
-persoane care au finalizat perioada de 14 zile de izolare: 6874
-persoane aflate în carantină instituționalizată: 512
-persoane vindecate: 4
-persoane diagnosticate pozitiv: 14

Ultimul caz de COVID – 19 care s-a vindecat este o persoana din Curtea de Arges, o femeie in varsta de 58 de ani. Aceasta a fost deja externata dar va rămâne în izolare 14 zile. Familia acesteia ne-a spus ca este o minune de la Dumnezeu faptul ca familia va petrece impreuna Pastele acasa.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

PROFIT 24 TV LIVE

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

SUSTINE INDEPENDENTA NOASTRĂ

Dacă esti multumit de activitatea noastra si crezi ca facem o presa libera, ne poti sprijini sa continumam in slujba ta, fara a fi nevoiti sa facem contracte cu statul

În Trend