Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

SCANDALOS ! CAZUL BIROCRAŢIA UCIDE „Stai liniştită, am mai îngropat oameni fără certificat !” e raspunsul primăriei catre soţia unui bolnav aflat in comă

Publicat

in

– Strigat disperat din spital al femeii din Argeş al carei soţ este in comă: moare pentru că primăria nu-mi elibereaza un banal act de stare civila care se da pe loc !

Situatie halucinantă in judeţul Argeş, mai exact in comuna Valea Danului, si despre care ziarul nostru a relatat pe larg in urma cu o saptamana ! O familie se află in pragul disperării după ce soţul, bolnav de cancer aflat in metastază, nu poate beneficia de tratamentul medical de urgenţă intr-un spital specializat. Motivul este unul halucinant: primăria nu poate elibera un duplicat dupa actul de stare civila care, in mod normal si legal, se elibereaza pe loc !

La o săptămână după ce ziarul nostru a tras un serios semnal de alarma pe marginea acestui caz, banalul dar vitalul act tot nu a fost eliberat de Primaria Valea Danului iar sotul Adrianei Sipanu, este acum in coma, aproape de moarte. Aceasta ne-a anuntat azi dimineata, cu lacrimi in ochi, ca sotul ei, in lipsa documentului, nu a putut primi ingrijirile medicale de specialitate si a intrat in coma. ” Am fost iar sa cer certificatul de casatorie si am spus ca sotul meu moare, ca trebuie acel document. Mi-a spus doamna Catalina de la primarie la fel,  sa vin peste doua luni….  Cind am ajuns la Pitesti m-a sunat sa ma intorc la primarie, inapoi. Nu am putut sa ma intorc, va dati seama ca  trebuia sa merg la spital cu sotul in stare grava. Doar mai venisem  de atatea ori dupa certificatul de casatorie pe care  mi l-a cerut domnul doctor si de fiecare dată nu mi l-a dat. Da, cel care se putea elibera pe loc. Certificatul este fals, nu stiu cine a umblat la acte. Am intrebat-o pe doamna Catalina de la primărie: daca moare ? Mi-a raspus ca nu e asa mare problema, ca s-au mai ingropat oameni fara certificatul de casatorie. Ce mi-a facut mie si sotului meu care e pe patul de moarte e bataie de joc. Unde-i dreptatea?? Unde-i legea care spune ca trebuie sa imi dai duplicatul dupa certificatul de căsătorie pe loc, nu după cateva luni. Domnul primar când umbla prin sat sa-l votam am fost buni…Acum nu ne mai baga in seama…”, a fost strigatul disperat din spitalul unde sotul se afla in coma. Aceasta ne-a trimis si fotografia care arata starea extrem de grava in care se afla sotul ei. ” Sa vada toata lumea in ce hal a ajuns din lipsa unui duplicat după certificatul de căsătorie care refuza sa mi se elibereze. Sa vada si lumea ce se întîmpla în ţara asta!”

CITESTE AICI REPORTAJUL DESPRE ACEST CAZ AICI

Potrivit legii duplicatul certificatului de căsătorie se eliberează pe loc si NU SE PERCEPE NICIO TAXĂ DE ELIBERARE.

În situaţia în care au fost pierdute, sustrase, deteriorate sau plastifiate, certificatele de căsătorie se pot elibera la cerere.  Cererea se depune la starea civilă a locului de domiciliu sau la starea civilă care are în păstrare actul de căsătorie, in acest caz Primăria Valea Danului.

 

 

 

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

ACUM! Accident groaznic la Merișani – Intervin 3 ambulanțe

Publicat

in

De

În urma cu puțin timp un grav cccident rutier a avut loc pe DN 7C, comuna Merișani, sat Dobrogostea. Potrivit primelor informații sunt 3 persoane încarcerate.
Intervin un echipaj cu o autospecială de intervenție, un echipaj cu o autospecială de descarcerare, 2 ambulanțe SMURD (TIM și B2) și un echipaj SAJ

Revenim cu detalii…

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Romii se revoltă! `Intențiile lui nu sunt legate de exterminarea romilor`

Publicat

in

De

Protest în Târgu Mureș cu 500 de participanți după declarațiile primarului, Dorin Florea care a spus că ar trebui monitorizată și controlată natalitatea în rândurile familiilor sărace de etnie romă.

La aproape o săptămână de la declarațiile rasiste ale edilului cei jigniți de acesta au decis să protesteze cerând demisia primarului. Unii dintre participanți erau pentru prima dată la o acțiune civică de felul acesta.

Au fost aproximativ 500 de participanți romi și neromi din Tg. Mureș, unii dintre ei prima dată la un protest în special din carierele marginașe, sărace și ignorate de ”primarul minune” care nu a ținut cont niciodată de aceste cartiere în investițiile pe care le-a făcut. Știm foarte bine că a avut agenți electorali în rândul romilor, și aici este problema pentru că romii l-au susținut pe acest domn să obțină mandat de primar și s-a întors împotriva lor ulterior. Parctic și-a pierdut o parte din suportul alegătorilor din Tg. Mureș venind cu astfel de declarații.

Intențiile lui nu sunt legate de exterminarea romilor sunt legate de mandatul lui viitor. Acest domn își pierde funcția și caută soluții, scopul a fost să își mențină poziția.

A fost debutul astăzi dar de acum vor urma și alte forme de protest. Vom cere președintelui Klaus Iohannis să retragă decorația acordată de Băsescu acestui domn. Vom depune și o plângere penală la parchet pe numele primarului, totodată intenționăm să creăm o petiție pentru prefectul județului Mureș ca să îl suspende din funcție” a declarat pentru b1.ro sociologul și activistul pentru cauza romilor, Ciprian Necula, arată realitatea.

Vezi și:

EXCLUSIV Document. Ministrul Marcel Vela răstoarnă acuzațiile lui Dumitru Coarnă

EXCLUSIV Marcel Vela ascunde planul de reorganizare a Poliției: A fost o discuție doar pentru că a crea senzația că ne consultă

Mare atenție, Marcel Vela! Bubuie Ministerul de Interne: Șeful Jandarmeriei Române, acuzat de răpire

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend