Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

SCANDAL MONSTRU ÎN PRIMĂRIA CURTEA DE ARGEŞ – PIC şi POC în derivă, angajaţii ameninţă că demisionează DOCUMENT

Publicat

in

A fost scandal monstru în Primaria Curtea de Arges după ce ziarul nostru a publicat un document emis de ANL in care care se arată incompetenţa primăriei conduse de Pic si Poc de la PSD. Documentul prezentat de noi si emis de ANL Bucuresti,  bate, efectiv, obrazul marilor specialişti din primărie în frunte cu primarul Panţurescu. Aşa se face că imediat după publicare Panturescu a luat foc si a facut scandal cu… chiote si strigaturi ! Mai mult, Panturescu a bagat in comisia de disciplina unii funcţionari şi s-a trecut chiar la ameninţări. Ca tacamul sa fie complet, Panturescu a decis si permutarea mai multor birouri in scopul de a sparge ceata de asa zisi tradatori care dau informatii presei pentru a le transmite publicului. Aşa cum precizam si in articolul despre gafele impardonabile ale Primariei, documentul a ajuns in redactia noastra chiar din sediul ANL Bucuresti si nu din cel al primariei asa cum a crezut Panturescu, lucru care l-a infuriat la culme.

Potrivit documentului, demersurile si tot ceea ce s-a întreprins cu privire la construirea uni bloc ANL pentru specialistii din sanatate la Curtea de Argeş, nu prea respectă prevederile legislative. Motiv pentru care ANL insistă la marii specialişti din primărie să respecte legislaţia si insistă ca blocul sa nu mai aiba 4 etaje ci doar 3 si, bomboana pe coliva, insista ca sa se emita un nou certificat de urbanism. Mai exact, asta inseamna ca totul va fi reluat de la 0. Mai mult, exista unele suspiciuni ca proiectul depus initial ar apartine unui cunoscut arhitect si nu a fost unul original, gandit de specialiştii din Primăria Curtea de Argeş.

Si ca sa vada ca pe proprii angajati ii cam doare undeva de scandalul si de comisiile lui de disciplina, ii prezentam astazi primarului un alt document care le arata incompetenta. E un document care, alaturi de altele, ne-a fost inmanat zilele acestea chiar de functionari din primărie.

Este vorba de o adresa trimisa de Ministerul Dezvoltari Regionale si Adminsitratie Publice in care primaria Curtea de Argeş este informată ca trebuie sa cam respecte legea. Iar ! Mai exact se solicita primariei Curtea de Arges trimiterea devizelor generale si acte aditionale la contractele de achizitii publice la lucrarile finantate prin PNDL.

Este un document care arata multe si asupra caruia vom reveni in editia de luni a ziarului PROFIT.

Iata mai jos documentul pus la dipozitie de angajatii exasperati de atitudinea primarului Panturescu, aceiasi care ne-au spus ca nu mai suporta halul in care primarul intelege sa conduca primaria Curtea de Arges.

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Gabriela Firea: ‘Doar la București nu avem voie să organizăm concerte, trebuie să trăim ca în grotă’

Publicat

in

De

Gabriela Firea a declarat, miercuri, că deşi este criticată în spaţiul public pentru concertele pe care le organizează, acestea implică sume infime, iar Capitala nu este singura care le desfăşoară. „Trebuie să trăim ca în grotă”, spune primarul general.

„Nu vor să ne dea aceşti bani. Proiectul de buget a cuprins 55% pentru Primăria Capitalei – cotă din impozitul pe venit. Când a ajuns la Monitorul Oficial se mai tăiaseră 5 procente. Ei stiu foarte bine că această sumă nu ajunge să achităm facturile pentru transportul public în comun, pentru termoficare, pentru 19 spitale, pentru 14 teatre. Vin cu această marotă de pe Facebook că s-au făcut 2-3 concerte. Concertele sunt solicitate, sunt sume infime, nu pot fi comparate cu sumele pe care le plăteşte PMB pentru subvenţii sau pentru obiectivele de investiţii”, a declarat Gabriela Firea la Antena3.

Potrivit primarului Capitalei, în toată ţara se organizează de ziua oraşului, de Crăciun sau de Revelion câte un concert.

„Doar la Bucureşti nu avem voie să organizăm, trebuie să trăim ca în grotă, trebuie să trăim ca în Evul Mediu pentru că aşa spune PNL. Ce pot să fac?”, mai punctează aceasta, conform Mediafax.

Vezi și:

Numire controversată făcută de Marcel Vela! Noul șef de la ‘Doi și-un sfert’, Securitatea și lumea penalilor

Marcel Vela, măsură aprig contestată! ‘Va fi o întreagă nebunie, pentru că au competențe diferite’

Ar fi mutarea anului 2020! Frații ‘Dedeman’ ar putea provoca un real cutremur

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Marcel Vela anunță că polițiștii de la Rutieră vor fi dotați cu camere video

Publicat

in

De

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat, miercuri seară, că şi-a propus achiziţionarea de camere video pentru agenţii de la Poliţia Rutieră. ”Nu o să mai găsiţi deputaţi care înjură poliţistul şi nici poliţişti rutieri care abuzează de funcţia lor”, a spus Vela.

”Vom cumpăra camere video pentru fiecare poliţist de la Rutieră care va eradica fenomenul corupţiei la Poliţia Rutieră, va responsabiliza poliţistul în dialog cu şoferul şi, în aceaşi timp, şoferul în dialog cu poliţistul, fiind proba camerei”, a anunţat Marcel Vela la B1 TV.

Ministrul spune că, în acest fel, poliţiştii nu vor mai abuza de funcţia lor şi nici parlamentarii nu îşi vor mai permite să înjure poliţistul.

”Nu o să mai  găsiţi deputaţi care înjură poliţistul şi nici poliţişti rutieri care abuzează de funcţia lor”, a mai spus Vela.

Ministrul de Interne, Marcel Vela a anunţat că luna aceasta va prezenta o propunere de eficientizare şi restructurare a Ministerului Afacerilor Interne, astfel încât acest minister să crească în percepţia românilor privind încrederea, conform news.ro

Vezi și:

Numire controversată făcută de Marcel Vela! Noul șef de la ‘Doi și-un sfert’, Securitatea și lumea penalilor

Marcel Vela, măsură aprig contestată! ‘Va fi o întreagă nebunie, pentru că au competențe diferite’

Ar fi mutarea anului 2020! Frații ‘Dedeman’ ar putea provoca un real cutremur

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend