spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

SCANDAL MONSTRU ÎN ARGEȘ ! Vila Brătienilor, „cuibușor de nebunii” pentru șeful Jandarmeriei Argeș și slugile lui Dragnea !

Facebook Twitter Google+
SCANDAL MONSTRU ÎN ARGEȘ ! Vila Brătienilor, „cuibușor de nebunii” pentru șeful Jandarmeriei Argeș și slugile lui Dragnea !

E tărăboi mare în județul Argeș după ce conducerea pesedista a județului a refuzat cererea liberalilor de a folosi Vila Florica pentru Ziua partidului  de vineri, 24 mai 2019. După incidentul de la Topoloveni, de vineri, care l-a avut în prim plan pe Gheorghe Lupescu, șeful Jandarmeriei Argeș, colonelul doctor la Biotera, refuzul lui Dan Manu de a permite accesul liberalilor in vila monument istoric a turnat și mai mult gaz pe foc iar liberalii, scandalizați,  au anunțat ca vor demara procedura de demitere a sefului CJ Argeș.

Mai mult de-atât, președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu și purtătorul de cuvânt al organizației județene, Gelu Tofan, acuză faptul că Vila Brătienilor – un monument istoric care este un reper important in istoria liberalilor,  este folosită pentru petreceri private și de partid de conducerea social-democrată a județului dar și de … șeful Jandarmerie Argeș, colonelul doctor la Biotera, Gheorghe Lupescu.

Iată mai jos căteva imagini  de pe terasa de la Florica in care apare și șeful Jandarmeriei Argeș, Gheorghe Lupescu- implicat în incidentul de vineri, de la Topoloveni, de la vizita lui Liviu Dragnea, când 10 protestatari pașnici au fost amendați și duși la secția de Poliție de către jandarmi.  O alta imagine surprinde momente de voioșie ale liderilor PSD Argeș în interiorul Vilei Brătienilor.  Aceste fotografii l-au făcut pe liderul PNL Argeș, Adrian Miuțescu, să declare că vila Brătienilor a fost transformată în „cuibușor de nebunii al acoliților PSD și a conducerii Consiliului Județean”.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....