Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

SCANDAL MONSTRU: Deputatul MITRALIERĂ cere ANULAREA alegerilor prezidențiale: Face plângere la DNA

Publicat

in

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a răbufnit, joi, la B1 TV, după ce a aflat de la președintele AEP, Florin Mitulețu-Buică, că s-au primit plicuri de la românii din Diaspora cu votul prin corespondență, pentru turul doi. Acest lucru, în condițiile în care nu s-a finalizat nici măcar turul unu al alegerilor prezidențiale.

„Nu se poate așa ceva. Cum să primiți voturi pentru turul doi, când nu știți cine o să ajungă acolo. Este de neacceptat. O să merg și o să fac plângere penală la DNA pentru fraudarea alegerilor. Vom cere anularea lor”, a spus deputatul.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Incendiu devastator la Călinești! Zece persoane au rămas fără locuință

Publicat

in

Un incendiu puternic a izbucnit în noaptea de luni spre marți într-o hală agricolă din comuna Călinești, acolo unde locuiau în chirie 10 persoane.

Este vorba despre o familie, din Târgu Mureș, cu patru copii și mai multe rude ale acestora. Toți locuiau în chirie în Argeș. Oamenii au supraîncălzit soba, iar de la aceasta s-au aprins câteva materiale combustibile. A fost de ajuns ca hala să fie distrusă de flăcări.

Hala avea o suprafață de 800 mp, în ea fiind amenajate mai multe camere de locuit. Incendiul s-a manifestat in 3 camere, iar alte 3 s-au degradat.

Oamenii veniseră în Argeș pentru niște afaceri cu burlane și covoare. Aceștia au rămas acum fără o locuință. Din fericire, nicio persoană nu a fost grav rănită în urma incendiului. Imediat cum și-au dat seama că totul va arde, oamenii si-au luat copiii în brațe și au fugit din locuința în flăcări. Doar o femeie s-a rănit la o mână, fiind transportată la spital.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Dumitru Chirleșan, reales rector la Universitatea din Pitești

Publicat

in

Luni seara, a fost ales rectorul Universității din Pitești. Singurul candidat înscris în cursa pentru șefia UPIT a fost actualul rector, Dumitru Chirleșan.

Alegerile s-au desfășurat într-un singur tur. La secția de votare s-au prezentat și exprimat votul 285 din 417 persoane cu drept de vot.

Biroul Electoral a constatat îndeplinirea cvorumului. În urma numărării voturilor a rezultat că au fost legal exprimate pentru candidatul conf.univ.dr. Dumitru Chirleșan 261 de voturi din cele 285 de voturi exprimate.

Comunitatea academică a ales iar Dumitru Chirleșan a obținut al doilea mandat consecutiv de rector la UPIT.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend