spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Scandal !!! Lavinia Năstase o desfiinţează pe Băduleasca de la Ancheta: ” M-a făcut prostituată deşi lucrurile stăteau un pic invers”

Facebook Twitter Google+
Scandal !!! Lavinia Năstase o desfiinţează pe Băduleasca de la Ancheta: ” M-a făcut prostituată deşi lucrurile stăteau un pic invers”

Scandalul sexual în care a fost implicat Florin Tecău a reuşit ca în doar câteva zile să bage zâzanie atât între jurnaliştii din Argeş dar şi să strice prietenii care păreau indestructibile. Un caz relevant este cel al Laviniei Năstase, cunoscuta realizatoare de emisiuni tv şi organizatoarea unor evenimente menite să sprijine sau să promoveze valorile Argeşului, care a intrat în conflict deschis cu directoarea ziarului Ancheta, Camelia Bădulescu. Două caractere puternice care au ajuns acum în situaţia de a se bălăcări pe reţelele de socializare, bălăcăreli care le-ar putea aduce amândurora plângeri penale. Totul pentru un bărbat, Florin Tecău ! Cum a pornit acest scandal între două cunoscute argeşence şi ce finalitate va avea am încercat să aflam chiar de la una dintre ele, de la Lavinia Năstase.

Z.P. De ce crezi că s-a simţit deranjată Camelia Bădulescu de atitudinea unor colegi din presa şi, în special, a ta personal?

L.N. Fiindcă nu se aştepta ca subiectul ei de presă să fie un fiasco şi mai ales nu şi-a atins scopul, să îşi dea preşedintele demisia! Personal, nu am citit articolul dar înţeleg că a fost o poveste despre cum dl Tecău a vorbit cu un personaj imaginar, ca şi cum ar vorbi fetiţa mea cu Moş Crăciun sau cei posedaţi cu duhuri!
Adevărul doare, când tot judeţul îl simpatizează pentru ceea ce i s-a urzit şi mai ales când se cunoaşte calitatea îndoielnică a laboratorului e frustrant! În plus ea ştie că nu are ce să-mi facă, ce am pe mine şi în ladă, nu sunt şantajabilă şi asta o scoate din minţi!

Z.P. Te-a acuzat de o serie de lucruri, unele cu iz penal aşa cum apar ele pe Fb sau în intervenţiile sale la tv local. Ai avut mai mult sprijin decât ea de la instituţiile de stat decât a avut ea în ultimii ani ?

L.N. După cum ştiţi eu în ultimii ani am locuit în afara României, m-am ocupat de soarta românilor din străinătate, mulţi plecaţi tocmai pentru că persoane îndoielnice conduc la toate nivelele ţara ! M-am întors de la Paris de 10 luni, fac o emisiune frumoasă la Argeş TV pe care mi-o plătesc.
Cei de la Ancheta au întors şi pe faţă şi pe dos cea mai mică sumă pe care cineva a primit-o vreodată ca asociaţie de la CJ Argeş, mi-au numărat coroniţele, baloanele, cărţile de colorat, sonorizarea şi când au depăşit cu mult suma alocată au început să fabuleze şi despre al doilea eveniment dedicat argeşenilor din străinătate pe care a trebuit să mi-l plătesc! Furia lor s-a manifestat în legătura cu primul eveniment şi datorită faptului că toţi părinţii copiilor prezenţi i-au luat apărarea lui Florin Tecău în spaţiul public.

Z.P. Din punctul tău de vedere, crezi că există nereguli în campania umanitară pentru strângerea de fonduri în numele lui Adi Ilinca? Care ar fi aceste nereguli şi de ce nu ai sesizat organele competente la momentul respectiv?

L.N. Toată lumea ştie că exista nereguli, răspunsul îl găsiţi în primul rând în faptul că Adi Ilinca a plecat după aceasta campanie de la ziarul ei! Nu cred că e normal să faci lucrul acesta în şedinţa colegiului prefecturii, ca persoana privată şi să strângi banii ca la piaţă! Nimeni nu a primit chitanţe! Poate le-a dat zilele aceste când a anunţat pe postul Curier TV că va face publică situaţia financiară a doua zi! Au trecut cinci zile, dvs. Aţi văzut ceva? Organele statului ar trebui să se autosesizeze, eu nu mă ocup cu astfel de lucruri dar atrag atenţia public !

Z.P. Înţeleg că aţi avut o întâlnire la Ramada. Cum a decurs de fapt această întâlnire care trebuia să fie de reconciliere?

La Ramada ne-am văzut întâmplător, ea m-a făcut prostituată sugerând că un anumit primar trebuie să-mi achite prestaţia deşi lucrurile stăteau un pic invers, eu urma să-i dau un suvenir de la emisiune! Stătea cu copilul în fum şi era singură într-un bar plin de bărbaţi! Am vorbit 10 minute, i-am spus că nu mai împărţim aceleaşi valori şi că ar trebui să facă pasul în spate fiindcă a făcut prea mult rău în jur! I-am reamintit câteva lucruri despre binefăcătorii ei şi am plecat!
Am plecat gândindu-mă că sunt opusul ei, eu promovez Argeşul frumos, ea îl urâţeşte, iar aşa zisa reconciliere nu poate exista, ea ştie că eu ştiu multe iar ea nu are ce să mai scrie despre mine fiindcă eu de abia acum sunt puternică în faţa unora ca ei fiindcă despre mine s-a scris şi spus totul, nu se poate adăuga nimic! Eventual poate relua lista iubiţilor înainte de căsătorie, linkuri şi articole scrise la comandă …

Z.P. A spus Camelia că una dintre voi a câştigat banii pe stradă? La cine s-a referit despre acest mod extrem de periculos de a câştiga banii, ţinând cont că „pe stradă” trec permanent maşini şi există riscul iminent de accidente. Oare a vrut să spună cumva de trotuar?

L.N. Asta cu strada nu o crede nimeni! Am cântat până la 25 de ani, am fost solista cu cele mai importante realizări din Argeş, apăream la televizor şi în ziare pe vremea când valoarea, nu banii te împingeau în faţă. Din 2002 am dat strălucire şi i-am învăţat să strălucească la şcoala mea de maniere elegante şi modele pe toţi copiii şi adolescenţii frumoşi din Argeş, peste 900 până acum. Am avut cea mai de lux şi mondena revistă din Argeş, am făcut emisiuni de televiziune, politică la nivel naţional, singurele legături cu strada pe care le-am avut au fost campaniile electorale din afara României unde am câştigat vot cu vot pe stradă în marile oraşe din Italia unde m-am ocupat de PDL ca preşedinte! Probabil aşa a făcut conexiunea la ea în cap, voturi înseamnă bani.
Nu e prima oară când face asta, în 2010 la balul pe care îl organizează mi-a dat un premiu în acest sens, şi-a pus un grup să-mi cânte o piesă în care eram jignită, umilită ca fiind o femeie de moravuri uşoare doar pentru că l-am scos pe Băsescu preşedinte în faţa a 300 de oameni! Ulterior ea a fost beneficiara guvernării PDL, prietenii ştiu de ce!
Z.P. Camelia Bădulescu a anunţat că va face plângere şi te va acţiona în instanţă. Ţi-e este frică, ai motive de îngrijorare mai multe decât ar avea ea prin prisma celor lansate în spaţiul public?

Nu mi-e frică! Abia aştept! La câte procese are nu ştiu când îmi va veni rândul…

Z.P. S-a făcut vorbire de trecutul tău. Este comparabil trecutul tău cu al Cameliei Bădulescu ? Dacă ar fi să fie cuiva ruşine de trecutul său, cine ar fi aceea ?

L.N. Sunt mândră de tot ce am făcut, că viaţa nu m-a urâţit nici pe afară nici prin interior şi oricât de mult unii vor încerca să mă murdărească voi rămâne la fel! Activitatea mea cel mai bine o descrie fiica mea care spune că fac Argeşul mai frumos şi lucrez cu prinţese şi personaje de basm iar toţi căpcăunii şi vrăjitoarele reuşesc să le pedepsesc!
În acest război mediatic în care nimeni nu a ieşit public eu nu am apărat doar omul Florin Grigore Tecău ci valorile în care noi, căpşunarii ăştia idealişti credem! Vrem un Argeş neşantajabil, vrem un Argeş al meritocraţiei, vrem un Argeş frumos!

 

 

 

 

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....