Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

SCANDAL la Școala 4 din Curtea de Argeș – Părinţii şi elevii acuză directoarea adjunctă de comportament inadecvat şi favoritisme 

Publicat

in

Nepotismul a ajuns să se preda la Școala Nr. 4 „Mircea cel Bătrân” din Curtea de Argeş, asta reclama, laolaltă, atât unii părinți dar şi profesori și copii. Mai multe sesizări sosite pe adresa redacţiei în ultima săptămînă aduc acuze serioase Aureliei Cârstea, directoarea adjunctă a şcolii. Părinţii, în special, dar şi unele cadre didactice ne-au anunţat că au redactat şi o plângere către Inspectoratul Şcolar Argeş.

Copiii merituoşi şi fără pile, ignoraţi pentru a face loc altora cu relaţii !

” Această doamnă învăţătoare este un fel de guru al nepotismului dar şi a neglijării totale a performanţelor altor elevi, cei fără pile. Mai mult, doamna are un comportament inadecvat în faţa elevilor. Au fost acele proiecte Erasmus si alte proiecte derulate în şcoala 4, iar doamna Carstea a inclus in acestea numai pe cine a vrut ea, inclusiv fetita dânsei, fără a se face o selecţie, fără a se ţine cont de performanţele cu adevărat de excepţie ale altor elevi care au rămas acasă, căci aşa a vrut doamna Cârstea. Au fost bani care s-au primit fără niciun merit, pentru a se promova si căpăta experienţa sau plimbări gratuite peste hotare doar favoriţii doamnei directoare adjuncte”, spune unul dintre părinţii unei fetiţe cu rezultate foarte bune la învăţătură dar care nu are pile la conducerea şcolii.

„Se ceartă şi îşi regleaza conturile cu alte profesoare în faţa elevilor”, acuză copiii şi părinţii

Mai mult de atât, un alt părinte spune că a aflat de la cei doi copii că directoarea are dese accese de furie faţă de alte cadre didactice chiar in sălile de curs, în faţa copiilor. ” Am rămas uimit să aflu că doamna Cârstea se ceartă şi îşi regleaza conturile cu alte profesoare în faţa elevilor. Cum să faci aşa ceva ! Ce spun elevii cand văd în faţa lor, în clasă, un cadru didactic isteric care se cearta cu profesoara lor. Aşa exemplu dau aceşti pedagogi?”, se întreabă mama unei fetite, elevă la Şcoala nr 4 din Curtea de Argeş. Un alt părinte, om de afaceri care a sprijinit Şcoala 4, spune ca nu va mai face nimic in acest sens: ” Copilul meu nu e premiant, dar are alţi colegi care ar fi meritat să beneficieze de avantajele acelor proiecte cu finanţare serioasă. Să fiu clar înţeles: nu mă refer la copilul meu ci la alţii care învaţă mult mai bine , au rezultate de excepţie dar, din păcate, nu au pile ca să fie incluşi în acele programe. In plus, să faci scandal cu profesoara de română sau nu ştiu mai care, in timpul orelor şi de faţă cu elevii, mi se pare ca nu face cinste unui dascăl, unul care si conduce această şcoală cu tradiţie din Curtea de Argeş. Acestea sunt motivele pentru care nu voi mai ajuta cum am ajutat această şcoală”, a declarat tânărul om de afaceri, părinte de elev la Școala Nr. 4 „Mircea cel Bătrân” din Curtea de Argeş. Am încercat să obţinem şi un punct de vedere al directoarei adjuncte, dar aceasta nu a putut fi contactată.

Conducerile şcolii si a ISJ nu au dorit să comenteze

Chestionat pe tema valului de nemulţumiri la adresa directoarei adjuncte, directorul Şcolii Nr.4 din Curtea de Argeş a evitat să dea un verdict spunând că ISJ este in măsură să dispună măsuri, dacă va fi cazul. Nici conducerea ISJ Argeş nu a fost mai deschisă în a oferi detalii, informându-ne că se va reveni cu un punct de vedere după ce se vor cerceta toate acuzele aduse de părinţi şi elevi. Pănă atunci, însă, părinţii susţin că, dacă nu se vor lua măsuri, vor redacta şi un memoriu către Ministerul Educaţiei.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Doi polițiști bătuți măr după ce nu au reușit să oprească o mașină nici cu focuri de armă

Publicat

in

De

Doi polițiști din județul Vâlcea au ajuns la spital după ce au fost bătuți de șoferul unei mașini pe care nu au reușit să o oprească și de alte persoane aflate la fața locului.

IPJ Vâlcea a informat că, marți noapte, în jurul orei 01.00, cei doi polițiști din comuna Prundeni au încercat să oprească o autoutilitară pe DN64, dar șoferul și-a continuat dumul.

”Polițiștii au plecat imediat în urmărirea autoutilitarei, aceștia efectuând 9 focuri de armă în plan vertical, în vederea determinării conducătorului auto să oprească, lucru pe care acesta nu l-a făcut”, se spune într-un comunicat al Inspectoratului Județean.

În cele din urmă, autoutilitara a oprit în fața unei locuințe din satul Călina, iar în timp ce polițiștii s-au deplasat către autoturism, au fost agresați de către șofer și alte persoane aflate la fața locului, potrivit sursei citate.

În sprijinul celor agresați a venit un alt echipaj din cadrul Poliției Municipiul Drăgășani, iar cei doi polițiști bătuți au fost duși la spital pentru îngrijiri medicale.

”Până în momentul de față au fost conduse la audieri mai multe persoane, fiind identificați agresorii. În cauză, cercetările continuă sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani”, mai informează IPJ Vâlcea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

PESTA PORCINĂ în ARGEȘ: 9 focare închise, de astăzi VEZI LOCALITĂȚILE

Publicat

in

De

Prefectura anunţă, prin intermediul unui comunicat de presă, că instituţiile implicate în gestionarea pestei porcine africane în Argeş au luate toate măsurile pentru a preveni răspândirea bolii. Astăzi au fost declarate închise 9 focare de PPA după cum urmează: 3 în Băiculeşti, 2 în comuna Bârla, 1 în Mihăeşti, 1 în Ciofrângeni şi 2 în comuna Izvoru. La această oră, mai sunt active 3 focare de PPA la porc domestic:  la cele două ferme  din comuna Slobozia şi unul la exploataţia nonprofesională din comuna Suseni. La porci mistreţi, sunt active 4 focare: în fondurile de vânătoare 25 Grădiştea, comuna Mihăeşti, 24 Mâzgana, comuna Vultureşti, 18 Râul Târgului, comuna Lereşti şi cel din complexul de vânătoare din comuna Sălătrucu. În cazul focarelor la porc mistreţ, perioada de restricţie este de minim 12 luni

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

SUNTEM SI AICI

COMENTARII FACEBOOK

În Trend