spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

SCANDAL la Școala 4 din Curtea de Argeș – Părinţii şi elevii acuză directoarea adjunctă de comportament inadecvat şi favoritisme 

Facebook Twitter Google+
SCANDAL la Școala 4 din Curtea de Argeș – Părinţii şi elevii acuză directoarea adjunctă de comportament inadecvat şi favoritisme 

Nepotismul a ajuns să se preda la Școala Nr. 4 „Mircea cel Bătrân” din Curtea de Argeş, asta reclama, laolaltă, atât unii părinți dar şi profesori și copii. Mai multe sesizări sosite pe adresa redacţiei în ultima săptămînă aduc acuze serioase Aureliei Cârstea, directoarea adjunctă a şcolii. Părinţii, în special, dar şi unele cadre didactice ne-au anunţat că au redactat şi o plângere către Inspectoratul Şcolar Argeş.

Copiii merituoşi şi fără pile, ignoraţi pentru a face loc altora cu relaţii !

” Această doamnă învăţătoare este un fel de guru al nepotismului dar şi a neglijării totale a performanţelor altor elevi, cei fără pile. Mai mult, doamna are un comportament inadecvat în faţa elevilor. Au fost acele proiecte Erasmus si alte proiecte derulate în şcoala 4, iar doamna Carstea a inclus in acestea numai pe cine a vrut ea, inclusiv fetita dânsei, fără a se face o selecţie, fără a se ţine cont de performanţele cu adevărat de excepţie ale altor elevi care au rămas acasă, căci aşa a vrut doamna Cârstea. Au fost bani care s-au primit fără niciun merit, pentru a se promova si căpăta experienţa sau plimbări gratuite peste hotare doar favoriţii doamnei directoare adjuncte”, spune unul dintre părinţii unei fetiţe cu rezultate foarte bune la învăţătură dar care nu are pile la conducerea şcolii.

„Se ceartă şi îşi regleaza conturile cu alte profesoare în faţa elevilor”, acuză copiii şi părinţii

Mai mult de atât, un alt părinte spune că a aflat de la cei doi copii că directoarea are dese accese de furie faţă de alte cadre didactice chiar in sălile de curs, în faţa copiilor. ” Am rămas uimit să aflu că doamna Cârstea se ceartă şi îşi regleaza conturile cu alte profesoare în faţa elevilor. Cum să faci aşa ceva ! Ce spun elevii cand văd în faţa lor, în clasă, un cadru didactic isteric care se cearta cu profesoara lor. Aşa exemplu dau aceşti pedagogi?”, se întreabă mama unei fetite, elevă la Şcoala nr 4 din Curtea de Argeş. Un alt părinte, om de afaceri care a sprijinit Şcoala 4, spune ca nu va mai face nimic in acest sens: ” Copilul meu nu e premiant, dar are alţi colegi care ar fi meritat să beneficieze de avantajele acelor proiecte cu finanţare serioasă. Să fiu clar înţeles: nu mă refer la copilul meu ci la alţii care învaţă mult mai bine , au rezultate de excepţie dar, din păcate, nu au pile ca să fie incluşi în acele programe. In plus, să faci scandal cu profesoara de română sau nu ştiu mai care, in timpul orelor şi de faţă cu elevii, mi se pare ca nu face cinste unui dascăl, unul care si conduce această şcoală cu tradiţie din Curtea de Argeş. Acestea sunt motivele pentru care nu voi mai ajuta cum am ajutat această şcoală”, a declarat tânărul om de afaceri, părinte de elev la Școala Nr. 4 „Mircea cel Bătrân” din Curtea de Argeş. Am încercat să obţinem şi un punct de vedere al directoarei adjuncte, dar aceasta nu a putut fi contactată.

Conducerile şcolii si a ISJ nu au dorit să comenteze

Chestionat pe tema valului de nemulţumiri la adresa directoarei adjuncte, directorul Şcolii Nr.4 din Curtea de Argeş a evitat să dea un verdict spunând că ISJ este in măsură să dispună măsuri, dacă va fi cazul. Nici conducerea ISJ Argeş nu a fost mai deschisă în a oferi detalii, informându-ne că se va reveni cu un punct de vedere după ce se vor cerceta toate acuzele aduse de părinţi şi elevi. Pănă atunci, însă, părinţii susţin că, dacă nu se vor lua măsuri, vor redacta şi un memoriu către Ministerul Educaţiei.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....