spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

SCANDAL IN PSD ? Sotia trezorierului PSD trimisa de DNA in judecată într-un dosar de abuz în serviciu

Facebook Twitter Google+
SCANDAL IN PSD ? Sotia trezorierului PSD trimisa de DNA in judecată într-un dosar de abuz în serviciu

Mocneste un scandal urias in PSD, omul cheie fiind deputatul PSD Mircea Draghici, trezorierul partidului si chestor al Camerei Deputatilor ! Potrivit surselor noastre,  mai multi social democrati vor indepartarea deputatului din structurile de conducere ale partidului  pe motive de… probleme penale. Pesedistii revoltati „au luat foc” nu neaparat ca deputatul este inculpat in deja celebrul Dosar Consultanta care se afla pe rolul Inaltei Curti de Casatie si Justitiei, ci, dupa ce, zilele trecute, au aflat ca si sotia sa a fost trimisa in judecata de procurorii DNA intr-un dosar de abuz in serviciu.

Georgiana Drăghici, soţia deputatului PSD Mircea Drăghici, fosta sefa a TSD Arges, a avut initial calitatea de martor în dosarul taberei politice organizate de TSD Argeș și plătite din bani publici. Daca la inceputul cercetarilor DNA, singurul urmărit penal în acest dosar era Cristian Meleșteu, director în Ministerul Tineretului și Sporturilor și fin al soților Georgiana și Mircea Drăghici, procurorii au decis ca in postura de inculpat sa fgureze, mai nou, si sotia deputatului alaturi de un alt om de incredere al familiei, un anume Doru Balasoiu. In ultimul an, procurorii DNA au lucrat intens la  acest dosar în care au verificat cum a ajuns, în noiembrie 2013, aproape întreaga organizație a TSD Argeș într-o tabără politică la Poiana Brașov plătită din fonduri de la Ministerul Tineretului și Sportului. Surse apropiate anchetei au declarat că Georgiana Popescu, care și-a dat demisia din fruntea tinerilor PSD-iști argeșeni în luna februarie a anului trecut, ar fi fost unul din creerii operatiunii, acesta fiind si motivul pentru care, de curand aceasta a fost trimisa in judecata de procurorii DNA.

Amintim ca in recent finalizatul dosar DNA legat de tabăra politică de la Poiana Brașov s-a stabilit și un record numeric: toți cei 130 de tineri participanți au fost audiați la DNA. Tabăra politizată a avut loc în perioada 22-24 noiembrie 2013, la doar o lună și jumătate după ce Georgiana Drăghici, soția deputatului Mircea Drăghici, fusese aleasă președinte al TSD Argeș. Și, după cum am precizat, finanțarea a fost asigurată integral de la Ministerul Tineretului și Sportului și nu a fost plătită în niciun fel de PSD. Și tocmai asta investighează procurorii anticorupție: cum a fost posibil ca o tabără să fie politizată pe bani publici destinați unei tabere… apolitice, mai spune sursa citată.

Dosarul in care sotia deputatului Mircea Draghici apare ca inculpat alaturi de Cristian Meleșteu, fost director în Ministerul Tineretului și Sporturilor și fin al soților Georgiana și Mircea Drăghici, a ajuns pe masa judecatorilor de la Tribunalul BUCUREŞTI . Saptamana trecuta DNA a trimis noi date judecatorilor si, tot saptamana trecuta, cativa lideri ai PSD au aflat ca nu numai colegul lor Mircea Draghici este inculpat intr-un dosar ci si sotia sa care, intre timp, a ajuns patroana unei televiziuni din Arges care promoveaza PSD.

VOM REVENI CU AMNUNTE ….

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....