Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Sărbătoare la Volkswagen: SUV-ul Tiguan a ajuns la 5 milioane de unități Sărbătoare la Volkswagen: SUV-ul Tiguan a ajuns la 5 milioane de unități!

Publicat

in

Volkswagen sărbătorește o bornă importantă în istoria fabricii sale din Wolfsburg. Uzina germană a atins un volum de 5 milioane de exemplare pentru SUV-ul Tiguan, la aproximativ 11 ani de la debutul producției. Tiguan este unul dintre cele mai căutate modele din gama VW, cu aproximativ 800.000 de unități livrate în 2018, cel mai bun an al său. Producția lui Tiguan a început în 2007 la Wolfsburg, iar în 2008 nemții au livrat 120.000 de exemplare în primul an complet de producție. A doua generație VW Tiguan a fost lansată în 2016, fiind primul SUV al nemților construit pe platforma MQB. În prezent, Tiguan este construit în patru fabrici Volkswagen din Germania, China, Mexic și Rusia.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Gheorghe Dincă, bun de plată! Banii pe care îi datorează DIICOT-ului

Publicat

in

De

Gheorghe Dincă e bun de plată! Monstrului din Caracal ar putea să i se șteargă zâmbetul ironic de pe buze, afișat la adresa procurorilor.

Astfel, ancheta în Dosarul Caracal, în care Gheorghe Dincă este acuzat că le-a răpit şi ucis pe adolescentele Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu, a costat peste 745.600 de lei.

Iar procurorii DIICOT cer ca Dincă să fie obligat la plata cheltuielilor judiciare.

”Conform prevederilor art. 274, alin. 1 şi 2 din C. proc. pen. solicităm obligarea inculpaţilor la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat, în cuantum total de 745.629,55 lei”, afirmă procurorii DIICOT în rechizitoriul privind cazul Caracal.

Ei solicită ca Gheorghe Dincă să achite suma de 744.129,55 lei, iar Ştefan Risipiţeanu, suma de 1.500 lei, informează romaniatv.net.

Vezi și: Mână liberă pentru polițisti! Ce vor putea face în doar câteva zile? 

EXCLUSIV Un greu din Poliție, executat? Marcel Vela dezvăluie că a fost demarată cercetarea

EXCLUSIV Document. Ministrul Marcel Vela răstoarnă acuzațiile lui Dumitru Coarnă

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ACUM! Accident grav în Argeș

Publicat

in

De

În urma cu puțin timp un grav accident rutier a avut loc în în orașul Mioveni, zona industrială.
La fața locului intervin un echipaj cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD. Potrivit ISU Argeș, un autoturism a izbit puternic parapetii și a fost grav avariat. Din fericire ocupanții autoturismului au scăpat nevătămați.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend