Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Salarii mari, program lejer – Primaria Curtea de Arges face angajari

Publicat

in

Daca vrei sa lucrezi la primaria Curtea de Arges, poti participa la concursurile anuntate in vederea ocuparii anumitor posturi. Se cauta inspector superior compartiment constatare impunere – persoane fizice,  inspector debutant  compartiment constatare impunere – persoane fizice, referent superior compartiment evidenta incasari venituri.

Dosarele se depun pana la data de 6 decembrie, urmand ca cei selectati sa sustina proba scrisa in data de 19 decembrie.

De asemenea, se cauta asistent medicina generala pentru cabinetele scolare, care va fi tot angajatul primariei. Dosarele se depun pana la data de 4 decembrie, urmand ca proba scrisa sa se desfasoare pe 7 decembrie.

Mai multe detalii despre modul de selectie si bibliografia pentru concurs, pe pagina de internet a primariei Curtea de Arges.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

O nouă lovitură pentru PNL: Primarul Virgil Baciu, candidatul PMP la Consiliu Județean Argeș

Publicat

in

De

Așa cum anunțase inca de la sfarsitul anului trecut, primarul Virgil Baciu se ţine de cuvânt şi nu va mai candida la funcţia de primar al comunei Corbi. Fostul penelist va candida pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, dar nu din partea PNL ci din partea PMP – Partidul Miscarea Populară. Lansarea oficala a candidaturii va avea loc maine, la sediul PMP Argeș, data la care si Danut Dinu va fi lansat oficial in cursa pentru primăria Pitești. Iata cum PMP a reusit sa atraga in partid doi oameni cu potential imens, asta după ce PNL i-a considerat nefolositori.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Florin Cîțu a început investigația:Nu sunt cheltuieli pe care eu le-am făcut, erau acolo

Publicat

in

De

Ministerul de Finanţe, Florin Cîțu a anunțat că a început o investigație pentru a aflat motivul pentru carr companiile de stat nu au plătit dividende pe final de an. 

„Am început o investigaţie ca să vedem de ce nu au plătit companiile de stat dividende pe final de an. Handicapul pe bugetul pe 2019 a fost de 19 miliarde de lei. Nu sunt cheltuieli pe care eu le-am făcut, erau acolo”, a declarat Florin Cîţu, ministrul desemnat al Finanţelor, la audierea în comisiile parlamentare.

Vezi și:SURSE PSD pregătește o super-alianță! Pericol mare pentru PNL, PMP și USR

Șoc total! General SRI, ‘uns’ de Eduard Hellvig, are dosar la DIICOT

Proiectul a fost adoptat! Mii de angajați au parte de beneficii uriașe

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend