spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

S-au sărbătorit 50 de ani de la înfiinţarea şcolii Nr 4

Facebook Twitter Google+
S-au sărbătorit 50 de ani de la înfiinţarea şcolii Nr 4

 

scoala 4 (15)Momente emoţionante şi multe amintiri frumoase astăzi, pentru profesorii pensionari, foste cadre didactice ale Şcolii Gimnaziale „Mircea cel Bătrân” din Curtea de Argeş.  S-au sărbătorit 50 de ani de la darea în folosinţă a unităţii de învăţământ de prestigiu din urbea basarabilor, scoala 4 (17)unitate care de-a lungul acestor ani a pregătit elevi care au ajuns la rândul lor, profesori, doctori, economişti, ingineri sau oameni de afaceri.

De departe cel mai frumos moment a fost acela în care s-a dezvelit placa comemorativă, pe care stau inscripţionate cuvintele „De la cei pentru care iubirea pentru şcoală le-a fost o religie”.

scoala 4 (7)Nu au lipsit slujba de pomenire a cadrelor didactice trecute în nefiinţă şi cuvintele celor care de-a lungul anilor au fost  directori ai acestei şcoli, printre care şi decanul de vârstă, profesor Cecilia Nicolaescu.

Pentru foştii şi actualii profesori şi elevi ai Şcolii „Mircea cel Bătrân” s-a cântat cu mândrie imnul intonat de corul şcolii.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....