Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

S-au rupt panzele provizorii de pe Gara Regala…

Publicat

in

Gara datează din 27 noiembrie 1898, când a avut loc şi punerea în circulaţie a căii ferate pe traseul Piteşti – Curtea de Argeş. Cu excepţia lui Carol al II-lea, al cărui sicriu a fost adus în februarie 2003 cu un vehicul militar, toţi regii înmormântaţi la Mănăstirea Curtea de Argeş au fost aduşi cu trenul Regal.

Panzele provizorii au inceput sa se deterioreze. Gara Regala a fost acoperita cu panze provizorii cu cateva zile inainte ca trenul cu trupul Regelui Mihai sa soseasca aici. Starea Garii Regale din Curtea de Arges este de mai multi ani in stare de degradare avansata. Pe o parte si pe alta a drapelurilor regale ce incadrau portretul Regelui Mihai, apare imaginea impecabila a unei gari in spatele careia se ascunde paragina în care imobilul, monument arhitectonic unic în ţară, a fost lăsat să zacă zeci de ani.
Semintele, peturile, buruienile sunt stranse de catre paznicii care sunt de tura. „Femeie la curatenie nu avem, toate gunoaiele le strangem noi cei care suntem de tura. Gara este asa de ani buni, conducerea nu isi va da interesul prea curand sa o reabiliteze totodata fiind si cap de linie. Tinerii vin noaptea incepand cu ora 22:00  si in lipsa de ocupatie se apuca si desfac sforile de la panzele provizorii, degeaba anuntam politia sa ii goneasca, acestia isi fac aparitia din nou a doua seara.” ne-a declarat un angajat al garii.

Tencuiala cade, usile raman fara vopsea dar nimeni nu vede. „Nu se va face nimic prea curand, sunt delasatori, ar trebui sa arate impecabil mai ales la cati turisti vin anual sa o vada. Asta este,nu avem ce face…” ne-a declarat un cetatean intalnit pe peronul garii.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Magazinele din Tigveni, călcate de polițiștii de la Antifraudă

Publicat

in

De

În ziua de 14 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș și Secției de Poliție Rurală Tigveni, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, au acționat pe raza localității Tigveni, pentru creşterea gradului de siguranţă, prevenirea şi combaterea comerțului ilicit, prevenirea faptelor antisociale și a abaterilor la regimul rutier.

În cadrul acțiunii, au fost controlate 5 societăți comerciale, ce au ca obiect de activitate comerțul cu amănuntul, fiind aplicate un număr de 8 sancțiuni contravenționale, conform Legii 12/1990, în valoare de 5.000 lei și 2 sancțiuni contravenționale, conform O.U.G.28/1999, în valoare de 40.000 lei. 

De asemnea, au fost ridicate, în vederea confiscării, suma de 3935 lei și produse nealimentare, în valoare de 200 lei.

Totodată, au fost legitimate 24 de persoane și a fost aplicată o sancțiune contravențională, conform O.U.G.195/2002, în valoare de 290 lei.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO – Vedeta PRO TV, Elena Lasconi, candidatul USR la Primăria Câmpulung FOTO

Publicat

in

De

Cunoscuta vedetă de la Pro TV va candida la următoarele alegeri. Mai exact, aceasta dorește să devină primar la Câmpulung Muscel. Daca anunțul initial a fost făcut chiar de Elena Lasconi, care este intrigată de faptul că în orașul în care dorește să candideze nu se ivestește și nu se modernizează nimic, zilele trecute a venit si confirmarea ca vedeta TV a ales si partidul in cu care va merge alaturi la primăria Câmpulung.  Astfel, in emisiunea CHESTIUNI ARZĂTOARE de la Super TV, deputatul USR Ionuț Moșteanu a dezvaluit faptul că Elena Lasconi va reprezenta USR la alegerile pentru Primăria Campulung. ” Elena Lasconi va fi candidatul cu care USR va castiga alegerile din Campulung. Elena va pune capat dominatiei PSD in orasul in care nu s-a făcut nimic in ultimii ani, va revitaliza Câmpulungul !”, a spus Ionuț Moșteanu. De aproape 14 ani prezentatoarea de la Pro Tv are o casă în această localitate și ca urmare s-a atașat enorm de toată regiunea. Zilele trecute, ca raspuns la faptul ca Primăria Câmpulung nu a fost in stare sa  monteze un brad in centru orasului, aceasta a invitat muscelenii la impodobirea unui imens brad aflat chiar in curtea casei vedetei.

LIVE – CHESTIUNI ARZATOARE

LIVE emisiunea CHESTIUNI ARZATOARE – PENSIILE SPECIALE ELIMINATE CU JUMA DE GURA DE ORBAN – CINE A BĂGAT ZÂZANIE ÎN USR ! SE SCINDEAZĂ PARTIDUL LUI BARNA ?Intră şi tu in direct la tel: 0348 410 318, pe mesageria FB sau WhatsApp 0744 980 915

Publicată de Profit 24 TV pe Vineri, 13 decembrie 2019

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend