spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

S-au primit sponsorizări pentru luminile de sărbătoare – La Curtea de Argeş oraşul „se aprinde” pe 1 decembrie

Facebook Twitter Google+
S-au primit sponsorizări pentru luminile de sărbătoare – La Curtea de Argeş oraşul „se aprinde” pe 1 decembrie

La Curtea de Argeş a început în forţă montarea instalaţiilor luminoase pe Bulevardul Basarabilor, pentru decorarea municipiului pentru sărbătorile de iarnă. Primarul Nicolae Diaconu a declarat că, în afara ghirlandelor de anul trecut, care de altfel au rămas înşirate prin tei tot anul, se vor pune şi alte ornamente, primite sponsorizare din  partea unei societăţi de profil. „Am început să lucrăm la montarea ghirlandelor, la înlocuirea celor care nu mai sunt bune. Vom pune, ca în fiecare an şi un brad de mari dimensiuni în centrul oraşului şi vom avea şi alte surprize, bineîneţeles, în funcţie de buget”, a declarat primul edil.

Luminile de sărbătoare vor fi aprinse la Curtea de Argeş cel mai probabil la data de 1 decembrie, atunci când vor avea loc mai multe manifestaţii cu ocazia zilei naţionale şi când, pentru prima dată, la Curtea de Argeş se va inaugura şi un festival al Crăciunului.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....