spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

S-au intetit controalele – Politia la cei care exploateaza si vand lemne

Facebook Twitter Google+
S-au intetit controalele – Politia la cei care exploateaza si vand lemne

Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică Argeș, împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Ploiești, au efectuat un control la o societate comercială din comuna Rucăr, cu obiect de activitate „explotarea și comercializarea materialului lemnos”.

În urma controlului, polițiștii au constatat că avizele de însoțire a materialului lemnos emise de societatea comercială controlată erau completate necorespunzător.

Reprezentatul societăţii a fost sancţionat contravențional conform Legii 171/2010 cu amenzi în valoare totală de 5.000 de lei.

De asemenea, si cei care fura lemne din padure, cu carutele, sunt luati in vizor de oamenii legii.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş au acţionat pe raza judeţului pentru prevenirea şi combaterea delictelor din domeniul silvic. Aceştia au depistat 5 persoane, cu vârste cuprinse între 33 şi 57 de ani, care transportau sau deţineau fără documente legale peste 9 m.c. material lemnos, diverse esenţe.

Cei în cauză au fost sancţionaţi contravenţional conform Legii 171/2010 cu amenzi în valoare totală de 21.000 de lei, în baza Legii 171 din 2010, iar materialul lemnos a fost confiscat şi predat ocoalelor silvice competente.

 

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....