Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

S-au dat banii – Se construieste podet pentru familia izolata de la Valea Sasului

Publicat

in

In primavara acestui an, municipiul Curtea de Arges si primarul Nicolae Diaconu ajungeau subiect la emisiunile de la ora 5 de la posturile nationale de televiziune. Si nu de bine ci, pentru ca, o familie din Valea Sasului reclama ca ramane izolata mai ales atunci cand ploua, pentru ca autoritatile locale nu sunt in stare sa amenajeze o punte de acces in apropierea locuintei lor.

Elena Baciu si familia ei au smuls atunci promisiuni din partea primului edil care a spus ca le va rezolva problema si, se tine de cuvant.

Astazi, din bugetul local al municipiului, ptrintr-o rectificare, s-au alocat 20.000 lei, bani care vor fi folositi pentru amenajarea puntii pietonale peste paraul Valea Sasului.

„Stim cu totii care este problema acolo, familia respectiva a ajuns inclusiv la televiziune, trebuie sa rezolvam inainte sa vina toamna, sa inceapa ploile, sa ne confruntam din nou cu aceeasi problema”, a explicat primarul Nicolae Diaconu consilierilor.

De aceeasi parere au fost si alesii numai ca, acestia au tinut sa aminteasca si de alte astfel de poduri si podete care necesita amenajari urgente si, pentru care, de asemenea, ar trebui sa se aloce bani de la buget.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Citeste mai mult
Publicitate
2 Comentarii

2 Comments

 1. cucubau

  29 august 2015 la 21:00

  Sa vadem cum vor ajunge la acel podet deoarece de mai bine de un an, drumul este rupt unde s-a facut „marea asfaltare”.
  Asteptam sa vina ploile ca acel drum sa „o ia la vale”.

 2. cucubau

  29 august 2015 la 21:00

  Sa vedem cum vor ajunge la acel podet deoarece de mai bine de un an, drumul este rupt unde s-a facut „marea asfaltare”.
  Asteptam sa vina ploile ca acel drum sa „o ia la vale”.

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

ACTUAL

Ministrul Mediului atrage atenția asupra poluării

Publicat

in

De

Ministrul Mediului, Costel Alexe, cere autorităților locale din țară să intensifice viteza de implementare a măsurilor pe care și le-au asumat privind planurile integrate de calitate a aerului.

Costel Alexe a spus duminică, într-o conferinţă de presă la Iaşi, că procedura de infringement pe Bucureşti, Braşov şi Iaşi privind calitatea aerului ne afectează ca ţară, precizând că dincolo de faptul că România trebuie să-şi rezolve problema în raport cu Comisia Europeană, trebuie să asigurăm cetăţenilor României condiţii sănătoase de viaţă.

“Autorităţile publice locale din ţară, inclusiv cele din Iaşi, ar trebui să-şi intensifice viteza de implementare a măsurilor pe care şi le-au asumat prin hotărâri de consiliu local în aceste planuri integrate de calitate a aerului. Solicit Primăriei Iaşi să realizeze raportul privind starea de sănătate a populaţiei pentru a vedea exact cum sunt afectaţi ieşenii de poluarea aerului din municipiu“, a spus ministrul Mediului, Costel Alexe.

El a amintit faptul că există un raport făcut de Institutul Naţional de Sănătate Bucureşti, care arată că “avem probleme şi asocieri certe în ceea ce priveşte incidenţa bolilor cardiovasculare în zonele în care aerul este foarte poluat“.

“La Iaşi vreau să cred că în perioada următoare administraţia publică locală va implementa cu paşi repezi toate acele măsuri pe care şi le-a asumat în 2018. Este inadmisibil ca abia în 2019, autorităţile centrale şi locale să se pună la masă pentru a hotărî că trebuie să facă nişte paşi în ceea ce priveşte deblocarea proiectului şoselei de centură“, a afirmat Costel Alexe.

Totodată, ministrul Mediului a anunţat că în acest an, municipiile Iaşi şi Braşov vor beneficia de două laboratoare mobile, astel încât Agenţia pentru Protecţia Mediului să poată interveni ori de câte ori va fi necesar, conform news.ro

Vezi și:

Șoc total! General SRI, ‘uns’ de Eduard Hellvig, are dosar la DIICOT

Proiectul a fost adoptat! Mii de angajați au parte de beneficii uriașe

Veste mare! Scade vârsta de pensionare pentru anumiți români

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Lovitură surpriză! Florin Cîțu anunță o ‘bombă’ la audierea sa din Parlament

Publicat

in

De

Florin Cîțu propus pentru același portofoliu în Guvernul Orban II, anunță o ‘bombă’ la audierea sa de luni. ‘Aflăm de ce PSD a amânat creșterea pensiilor de la 1 ianuarie pentru 1 septembrie, atât în 2019, cât și în 2020’.

”Bomba din audierea mea de mâine. Aflăm de ce PSD a amânat creşterea pensiilor de la 1 ianuarie pentru 1 septembrie, atât în 2019, cât şi în 2020”, a scris, duminică, pe Facebook, Florin Cîţu.

Cîţu, propus pentru funcţia de ministru al Finanţelor în Guvernul Orban II, va fi audiat, luni, de la ora 12.00, de comisiile reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului, informează news.ro

Vezi și:

Șoc total! General SRI, ‘uns’ de Eduard Hellvig, are dosar la DIICOT

Proiectul a fost adoptat! Mii de angajați au parte de beneficii uriașe

Veste mare! Scade vârsta de pensionare pentru anumiți români

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend