spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

S-au aprobat! Investitii majore la Mioveni

Facebook Twitter Google+
S-au aprobat! Investitii majore la Mioveni

Aseara a avut loc la Mioveni o ședință extraordinară a Consiliului Local , în cadrul căreia s-au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru două investiții extrem de importante pentru orașul nostru. În prmul rând este vorba de extinderea Grădiniței Campionii, prin construcția unui corp nou, astfel încât programul și activitățile copiiilor care sunt înscriși la program prelungit să nu se mai intercaleze cu al celor care sunt la program normal. Cea de-a doua viitoare investiție se referă la refacerea podului de peste râul Argeșel, din cartierul Racovița, pe DN 73D cu ieșire spre DC 85.
Pentru aceste două proiecte vom depune documentele necesare înscrierii în etapa a II-a a Programului Național de Dezvoltare Locală, derulat conform prevederilor Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 28/2013, aprobată prin Legea nr. 89/2015, pentru a putea beneficia de finanțare guvernamentală.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....