Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

S-A STABILIT, E OFICIAL ! Rugăciunea ‘Tatăl nostru’ a fost MODIFICATĂ

Publicat

in

Sfântul Scaun a aprobat oficial modificarea rugăciunii „Tatăl Nostru” pentru slujbele catolice, schimbare care vizează fragmentul de frază „nu ne duce pe noi în ispită”, potrivit cbnnews.com. Modificarea vizează doar un fragment de frază din celebra rugăciune din Evanghelia după Matei, mai precis „nu ne duce pe noi în ispită”, care devine „nu ne abandona/ nu ne lăsa să cădem în ispită”.

Reprezentanții Conferinței episcopale italiene au anunțat, în noiembrie 2018, că textul rugăciunii „Tatăl Nostru” va fi modificat, iar noua versiune a fost aprobată de Sfântul Scaun pe 22 mai, potrivit US Catholic.

Conferința episcopală italiană, înființată în 1971, este autorizată să stabilească norme pentru slujbele religioase.

Papa a considerat că noua versiune este mai bună, pentru că cea anterioară putea implica faptul că Dumnezeu duce oamenii în ispită, o acțiune care este contrară naturii bune și sfinte a acestuia.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Tineri reţinuţi de poliţişti la Câmpulung – Au făcut scandal la PĂCĂNELE

Publicat

in

De

Politistii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice, şi au reţinut doi tineri, de 19 şi 22 de ani, şi un bărbat de 28 de ani. Din cercetări s-a stabilit că în seara zilei de 4 decembrie a.c., cei trei ar fi agresat alte două persoane, în timp ce se aflau în incinta unei săli de jocuri de noroc din Câmpulung. După administrarea probatoriului, cei trei, respectiv un tânăr de 19 ani, din Găeşti, judeţul Dâmboviţa, un alt tânăr de 22 de ani, din comuna Mogoşani, judeţul Dâmboviţa şi un bărbat de 28 de ani, din Găeşti, judeţul Dâmboviţa, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Prins în Curtea de Argeș cu mașina fără numere de înmatriculare – S-a ales cu dosar penal

Publicat

in

De

În noaptea de 10 spre 11 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Muncipiului Curtea de Argeș au depistat un bărbat de 39 de ani, din Aninoasa, care conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918 din Curtea de Argeș, fără a avea montate plăcuțe cu numărul de înmatriculare. Din verificări s-a stabilit că acestea au fost retrase pe raza județului Vâlcea, întrucât autoturismul nu avea poliță de asigurare obligatorie auto valabilă. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334 din Codul Penal, respectiv punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend