spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

,,S-a rezolvat problema dezinfectanților falși din spitale”-declară Ministrul Sănătății

Facebook Twitter Google+
,,S-a rezolvat problema dezinfectanților falși din spitale”-declară Ministrul Sănătății

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a explicat că dezinfectanții falși din spitale au fost identificați chiar de către Ministerul Sănătății, care a făcut plângere penală. Pintea a precizat că imediat ce au venit rezultatele de la laborator, dezinfectanții respectivi au fost scoși din spitale.

”Ministerul Sănătății a identificat această problemă și au fost comandate teste independente ale unor echipe de specialiști din Franța. Când rezultatele au adus o confirmare, am făcut plângere penală. Da, plângerea este făcută de către Ministerul Sănătății.

În momentul în care Ministerul a constatat aceste aspecte a căutat înlocuitor de urgență și a pus la dispoziția spitalelor care au dorit dezinfectanți conformi.

Acest dezinfectant, ca să înțelegem, există niște proceduri, niște etape. Acest dezinfectant era pentru prima etapă și era foarte important.

În acest moment există echipe în spitalele din țară care verifică conformitatea dezinfectanților.

Nu putem vorbi de un scandal de nivelul Hexipharma, asta pot să vă spun sigur, asta pentru că s-au făcut foarte multe verificări, controale.”, a declarat Sorina Pintea, la Realitatea TV.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....