spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

S-A LĂSAT CU AMENZI ! Poliţiştii au dat „iama” printre operatorii de transport persoane şi marfă

Facebook Twitter Google+
S-A LĂSAT CU AMENZI ! Poliţiştii au dat „iama” printre operatorii de transport persoane şi marfă

Poliţiştii structurilor rutiere argeşeni au desfăşurat în cursul zilei de 9 ianuarie a.c., o acţiune privind verificarea legalităţii transportului rutier de mărfuri şi persoane.

În urma activităţilor, poliţiştii au aplicat 69 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 42.915 lei, conform O.U.G. 195/2002R, O.G. 37/2007R şi H.G. 69/2012R. Dintre sancţiunile aplicate, 35 au fost pentru nereguli privind transportul de persoane şi 34 pentru nereguli referitoare la transportul de marfă.

Totodată, a fost reţinut un permis de conducere şi patru certificate de înmatriculare, iar pentru două dintre autovehicule a fost luată măsura complementară a reținerii certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor cu numere în vederea suspendării utilizării autovehiculului, pentru o perioadă de 6 luni.

Astfel, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piteşti au depistat un microbuz de transport public de persoane, care efectua transport prin curse regulate speciale, fără a deține document de transport specific din care să reiasă tipul de transport efectuat.

În urma celor constatate a fost aplicată o sancţiune contravenţională societăţii comerciale în cauză, în valoare de 9.000 lei, conform H.G. 69/2012, totodată fiind dispusă măsura complementară a reținerii certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor cu numere în vederea suspendării utilizării autovehiculului, pentru o perioadă de 6 luni.

Si poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piteşti au depistat un autocamion care efectua transport de marfă, în baza unor documente fiscale, fără a deține licență de transport.

În urma celor constatate a fost aplicată o sancţiune contravenţională societăţii comerciale în cauză, în valoare de 9.000 lei, conform HG nr. 69/2012, totodată fiind dispusă măsura complementară a reținerii certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor cu numere în vederea suspendării utilizării autovehiculului, pentru o perioadă de 6 luni.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....