Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

S-a încins tărâța-n PSD Argeș! Primarul Panțurescu și-a jignit deputatul: „Ia-o pe asta de aici, că sunt nervos”

Publicat

in

S-au inflamat spriritele la maxim in PSD Argeș, după slabele rezultate obținute la alegerile prezidențiale. Iar de la inflamat si pana la scandal in toata regula nu a mai fost decat un pas, mai ales cand e vorba de primarul Panțurescu. Asdar, ieri seara s-a discutat despre rezultatele alegerilor de duminică, despre scorurile obţinute ȋn localităţile Argeṣului, inclusiv la Vlădeṣti, unde Mircea Diaconu, argeṣean originar din Vlădeṣti, a ieṣit de primul loc. Panţurescu ṣi-a făcut calculele, el fiind responsabil al PSD pe zona Vlădeṣti, și a tras concluzia că-n turul 2, voturile lui Diaconu din Vlădeṣti vor ajunge la Viorica Dăncilă. Dar, ce sa vezi, cand se lauda el mai tare cu previziunile si explicațiile, fost ȋntrerupt de deputatul Simona Bucura Oprescu. Vazand că primește o lecție de în materie de calcule politice, Panţurescu s-a inflamat și, in stilu-i cunoscut, a ȋnceput să strige și s-o jignească pe Simona-Bucura. “Şerbane, ia-o pe asta de aici, că sunt nervos”, a urlat primarul de la Curtea de Argeṣ către președintele Valeca, referindu-se la Simona Bucura. Şi cum Panţurescu vorbea ca la uṣa cortului, colegii l-au apostrofat: “Nu aṣa se vorbeṣte cu o femeie!”. Cam ceea ce îi spun și cetîțenii din Curtea de Argeș, dar bitul primar nu înțelege că s-a dus epoca stapânlor săi, infractorul Liviu Dragnea si penalul Mircea Drăghici.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Omul ‘crescut’ de FBI rupe tăcerea! Detalii neștiute despre cazul Caracal

Publicat

in

De

Omul „crescut” de Biroul Federal de Investigații (FBI), comisarul-șef Dorin Dumitran, profiler al IGPR, a rupt tăcerea în legătură cu cazul Caracal.

Specialistul școlit la FBI a dezvăluit că a avut nevoie de peste 60 de ore de audieri, pentru a-l face pe Gheorghe Dincă să vorbească.

Declaraţiile specialistului din IGPR au fost oferite în cadrul unui seminar intitulat Psihologia judiciară în procesul penal, organizat de Universul Juridic.

Psihologul criminalist Dorin Dumitran a vorbit, pe parcursul prezentării sale, şi despre cazul Caracal, pe care l-a numit o piatră de încercare, scrie Monitorul Justiției.

„Piatră de încercare a fost acest ultim dosar, cazul Caracal, sper să nu mai am unul similar. Mulţi se întreabă de ce a durat atât de mult lupta cu acest individ (Gheorghe Dincă, n. r.). Pentru că nea George (Gheorghe Dincă, n. r.) a fost ca două plăci metalice ruginite, aflate pe fundul Mării Negre, şi prinse cu prezoane extrem de puternice. Ăsta este el”, a spus comisarul şef.

Expert în dosare de mare violenţă, Dumitran a spus că a dus un adevărat duel cu bărbatul de 66 de ani, pe care l-a interogat mai bine de 60 de ore pentru a-l face să cedeze.

„În afară de cele peste 60 de ore de filmări şi audieri şi lupte cu el, în noiembrie a cedat, pentru că i-am zis aşa: ori mor eu, ori mori matale. Domn profesor, că nu se poate. Bre, ori mori matale, ori mor eu. Dar eu nu mor! Bine, domn profesor, asta este. A durat foarte mult, ăsta e materialul uman”, a spus psihologul şcolit la FBI.

Vezi și

EXCLUSIV Lupta pentru bani. Cum se deconspiră lucrătorii din Servicii! Mișcările făcute de angajații SRI și ‘Doi și-un sfert’

EXCLUSIV Nedreptate comisă de Guvernul Orban?! Omul dat afară de premier scoate la suprafață informații în premieră: ‘Nu au fost întârzieri’

Mega-lovitură! Se dau amenzi uriașe pentru această faptă

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Partidul Conservator castiga in Marea Britanie-`Mana libera pentru pentru Boris Johnson` – Ce se va intampla cu romanii din UK?

Publicat

in

De

In urma rezulataelor din Marea Britanie, Simon Hix de la London School of Economics,  a declarat ca Johnson va avea o ” mana mai libera pentru un Brexit mai usor”. relateaza AFP

El va avea doar 11 luni pentru a negocia un nou parteneriat cu UE,  inainte de a se  incheia perioada de tranzitie ,  relateaza AFP.

Partidul conservator al premierului Boris Johnson a obţinut 368 de locuri din cele 650, faţă de 191, câte au obţinut laburiştii, potrivit sondajului.

În timp ce partidul său conservator este creditat cu o mare victorie de un sondaj la ieşirea de la urne, Boris Johnson a fost reales ca deputat al circumscripţiei Uxbridge şi South Ruislip, în marea suburbie a Londrei, cu un scor în creştere comparativ cu cel obţinut la alegerile anterioare din 2017.

Vezi și

EXCLUSIV Lupta pentru bani. Cum se deconspiră lucrătorii din Servicii! Mișcările făcute de angajații SRI și ‘Doi și-un sfert’

EXCLUSIV Nedreptate comisă de Guvernul Orban?! Omul dat afară de premier scoate la suprafață informații în premieră: ‘Nu au fost întârzieri’

Mega-lovitură! Se dau amenzi uriașe pentru această faptă

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend