spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

S-a încheiat campania umanitarǎ – Liberalii au donat bunurile strânse, argeşenilor rǎmaşi fǎrǎ locuinţǎ

Facebook Twitter Google+
S-a încheiat campania umanitarǎ – Liberalii au donat bunurile strânse, argeşenilor rǎmaşi fǎrǎ locuinţǎ

Liberalii din Curtea de Argeş au încheiat campania umanitarǎ „Eşti liber sǎ donezi” în cadrul cǎreia s-au colectat haine, încǎlţǎminte, pǎturi, alimente şi un frigider pentru argeşenii din colonie care au rǎmas fǎrǎ locuinţǎ în urma unui incendiu.

Membrii PNL au fost vineri la persoanele care acum sunt cazate la cǎminul de pe strada 1 Decembrie şi le-au oferit bunurile strânse. „Ne bucurǎm cǎ putem ajuta în astfel de cazuri, cǎ am reuşit sǎ fim aproape de semenii care au nevoie. Ne vom implica ori de câte ori va fi nevoie în astfel de cazuri. Si administraţia localǎ ar trebui sǎ acorde mai multǎ atenţie acestor oameni” a declarat Adrian Miuţescu, preşedintele PNL Argeş.

In afara bunurilor donate de argeşeni, membrii PNL au fǎcut chetǎ şi au cumpǎrat un frigider nou pentru cei 9 sinistraţi gǎzduiţi acum la cǎminul administrat de Serviciul de Asistenţǎ Socialǎ.

La rândul sǎu, Cristian Mitrofan, preşedintele PNL Curtea de Argeş a ţinut sǎ mulţumeascǎ tuturor celor care s-au alǎturat campaniei şi au donat bunuri care în cele din urmǎ au ajuns la cei care au mai mare nevoie.

La ora actuala, la caminul de pe strada 1 Decembrie locuiesc 9 persoane, 8 adulti si un copil. Mariana Moise, sefa serviciului de asistenta sociala a reusit sa faca in asa fel incat sinistratii sa beneficieze de toate conditiile . „Le-am amenajat o mica bucatarie cu sala de mese. Acum au frigider, urmeaza sa le cumparam, din donatiile pe care le mai avem si doua plite… Fiecare camera este dotata cu baie proprie, au apa calda, au caldura, sunt foarte multumiti” a declarat Mariana Moise.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....