Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

S-A ÎMPUŢIT CIOLANUL la PNL ! Miuţescu i-a dat cu tifla lui Dănuţ Dinu. Fostul poliţist anunţă că va bate iar PNL

Publicat

in

Ce tupeu, ar spune unii ! Dănuţ Dinu i-a dat termen Miuţescu pentru a decide dacă va fi sau nu candidatul liberalilor pentru Primăria Piteşti. Acest lucru l-a înfuriat crunt pe Miuţescu iar liderul PNL decis să-l excludă pe Dinu dintre candidaţi. Motivul invocat de Miuţescu: „Nimeni nu trebuie să-și permită să dea un ultimatum PNL!” Chiar aşa: cine e Dănuţ Dinu sa dea ultimatum lui marelui lider Miuţescu ? „Am primit un mesaj de la dânsul care m-a surprins în mod neplăcut. A dat un ultimatum, dar nimeni nu trebuie să-și permită să dea un ultimatum PNL! O asemenea atitudine te autoexclude….. Dănuț Dinu a depus o adeziune de înscriere în PNL, dar i-am recomadnat să se implice în campania electorală, în echipa de la Pitești, lucru pe care nu l-a făcut!”, a dezvăluit Miuţescu. Reacţia lui Dănuţ Dinu a fost una care arată că, abia rumenit de rezultatul votului din 26 mai, ciolanul PNL s-a cam împuţit, fapt confirmat chiar de fostul poliţist Danuţ Dinu care se vede, acum, exclus din viziunile PNL.
„Eu am fost, sunt și voi rămâne un om modest și cinstit. La PNL Argeş, funcțiile se dau pe bani, probabil. Eu nu am de unde. Am un singur regret. Că am fost păcălit ca să se profite de imaginea pe care mi-am construit-o în ani. Eu oricum voi candida la Primăria Pitești pentru că îmi doresc din tot sufletul să schimb acest oraș. Acum va trebui să bat iar PNL… Îmi pare doar rău de votanții lor de bună-credință”, a declarat Dinu.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Război total! Revoluționarul Marian Ceaușescu o cheamă în instanță pe Olguța Vasilescu

Publicat

in

De

După ce Lia Olguța Vasilescu l-a numit retardat, protestatarul Marian Tivilic Moroșanu, zis „Ceaușescu”, anunță că o cheamă în instanță.

„Doamna Lia Olguța care este, totuși, parlamentar în acest Parlament al României m-a jignit, m-a făcut retardat. În schimb, am să-i aduc în vedere că eu am s-o chem în instanță”, a declarat Ceaușescu, într-un interviu acordat site-ulu Podul.ro.

Anterior, pe aeroportul din Bruxelles, Marian Ceaușescu i-a cerut demisia lui Raed Arafat, din cauza intervenției de la Colectiv.

Ulterior, Olguța Vasilescu a acuzat că PNL trimite „retarzii” să-i rezolve treaba murdară, referindu-se la Moroșanu.

„Cand PNL trimite retarzii sa ii rezolve treaba murdara…”, a scris, pe Facebook, Vasilescu.

Vezi și

EXCLUSIV Nedreptate comisă de Guvernul Orban?! Omul dat afară de premier scoate la suprafață informații în premieră: ‘Nu au fost întârzieri’

Mega-lovitură! Se dau amenzi uriașe pentru această faptă

Protejata lui Darius Vâlcov a dat lovitura- Funcția cheie pe care a pus mâna

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

PSD atacă Guvernul Orban: Joacă alba-neagra cu accizele la carburanți

Publicat

in

De

PSD a transmis miercuri că guvernarea liberală a eliminat supra-acciza la carburant și acum parlamentarilor li se cere să mărească înapoi accizele.

„Guvernarea PNL joacă alba-neagra cu accizele la carburanți. După ce Parlamentul a eliminat supra-acciza, în urma tam-tam-ului făcut de PNL că ar fi o taxă care afectează economia, acum Ministerul Finanțelor cere parlamentarilor să mărească înapoi accizele, pe motiv că „se situează sub nivelul minim prevăzut de legislația europeană”. Culmea e că unul dintre semnatarii proiectului de lege pentru eliminarea supra-accizei e chiar ministrul Finanțelor, care acum cere creșterea înapoi a accizelor! Amatorism? Populism? Aiureală? Nepricepere? Alegeți voi caracterizarea! Între timp, Guvernul pierde 3 miliarde, iar prețul la pompă nu scade!”, a transmis PSD pe Facebook.

Parlamentul a votat săptămâna trecută eliminarea supraaccizei la carburant de la 1 ianuarie 2020 și revenirea la nivelul anterior majorării operate în a doua parte a anului 2017.

Premierul Ludovic Orban a declarat ulterior adoptării proiectului de lege că este convins că eliminarea supraaccizei pe carburanți va genera o creștere în consumul din economia națională iar astfel bugetul statului va beneficia de măsura respectivă.

Însă Ministerul Finanțelor Publice a informat Parlamentul că nivelul accizei la carburanți stabilit după eliminarea supra-accizei prin proiect de lege se situează sub nivelul minim prevăzut de legislația europeană.

Vezi și:

EXCLUSIV Nedreptate comisă de Guvernul Orban?! Omul dat afară de premier scoate la suprafață informații în premieră: ‘Nu au fost întârzieri’

Mega-lovitură! Se dau amenzi uriașe pentru această faptă

Protejata lui Darius Vâlcov a dat lovitura- Funcția cheie pe care a pus mâna

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend