Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

S-a aflat adevărul! Cât a plătit Genk pentru Ianis Hagi: Adevărul este că am plătit…

Publicat

in

S-a aflat adevărul despre suma pe care Genk a plătit-o pentru Ianis Hagi.Se pare că aducerea mijlocașului a fost un adevărat chilipir pentru Genk.

Transferul lui Ianis Hagi a ținut capul de afiș al discuțiilor în peisajul fotbalistic autohton în această vară. Mijlocașul a avut mai multe oferte, dar, în cele din urmă, clubul Viitorul, adică tatăl său, a aflat oferta care i-a fost pe plac fotbalistului.

Deși s-a zvonit că suma de transfer ar fi în jurul a 10 milioane de euro, se pare că tranzacția s-ar fi realizat pentru mai puțin de jumătate din sumă.

Presa a scris că Genk a plătit pentru Ianis 8 milioane de euro. Adevărul este că am plătit doar jumătate din această sumă”, a declarat Dimitri de Conde, directorul sportiv al lui Genk, campioana Belgiei.

Chira și Gică Hagi a declarat zilele trecute că suma de transfer a fost mult mai mică decât cea care se vehiculează. În schimb, Viitorul Constanța a păstrat un procent consistent din viitoarea vânzare a lui Ianis, ceea ce s-ar putea materializa în multe milioane de euro dacă mijlocașul va da randamentul scontat.

Vezi și:Vești mari pentru românii care pleacă în vacanță! A apărut un nou tip de asigurare

EXCLUSIV După ce s-a înfruptat din banul public, afacerile lui Dan Barna s-au prăbușit!

S-a aflat! Ce avere are purtătorul de cuvânt al Casei Naționale de Asigurări

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

NATIONAL

Criza apei potabile se adâncește în Bulgaria și capătă conotații politice

Publicat

in

De

Criza apei potabile în Bulgaria a provocat deja demisia unui ministru – acum urmărit penal, iar socialiștii anunță acum ca vor introduce o moțiune de cenzură în Parlament, pe această temă, potrivit stiri.tvr.ro.

Citește și: Ministrul Finanțelor, chemat la audieri! Pentru ce trebuie să dea explicații

Sunt afectate de criza mai multe orașe. Prețul apei a crescut de trei ori în ultimii ani, iar printre cauze se numără înmulțirea avariilor la rețelele de alimentare sau activitatea centralelor hidroelectrice, care ar fi golit nejustificat câteva lacuri de acumulare.

Premierul Borisov promite că problema se va rezolva prin crearea unei companii de stat cu un capital de 500 de milioane de euro care va cuprinde toate societățile județene, cu excepția celei din Sofia.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Judecătoria Ploiești judecă doar urgențele până când se renunță la abrogarea pensiilor speciale: Și magistrații din Dâmbovița anunță suspendarea activităţii

Publicat

in

De

Judecătoria Ploiești judecă doar urgențele până când se renunță la abrogarea pensiilor de serviciu. Și magistrații Tribunalului Dâmbovița anunță suspendarea activităţii de judecată, anunță MEDIAFAX.

Potrivit Judecătoriei Ploiești, Adunarea Generală a Judecătorilor a decis, miercuri, ca de joi și până la retragerea sau respingerea propunerii legislative de eliminare a pensiilor de serviciu ale magistraţilor să se judece doar cauzele urgente.

Citește și: Ministrul Finanțelor, chemat la audieri! Pentru ce trebuie să dea explicații

Se consideră urgenţe, în materie penală, dosarele cu măsuri preventive, cauzele date în competenţa judecătorului de drepturi şi libertăţi, dosarele cu persoane private de libertate, dosarele în care s-a împlinit termenul de prescripţie ori urmează a se împlini în următoarele 6 luni şi cererile de liberare condiţionată iar în materie civilă, ordinele de protecţie, ordonanţele preşedinţiale, delegarea autorităţii părinteşti, cererile de suspendare provizorie a executării silite, cererile de evacuare pe procedura special, cererile având ca obiect măsuri asigurătorii, asigurarea dovezilor şi încuviinţările de executare silită.

Și reprezentanții Tribunalului Dâmbovița anunță că magistrații acestei instanțe au decis, ca formă de protest, suspendarea activităţii de judecată, cu excepţia cauzelor urgente, începând de miercuri şi „până la revenirea celorlalte puteri ale statului asupra ingerinţei vizând independenţa justiţiei, ingerinţă manifestată prin demersurile de eliminare a pensiei de serviciu a magistraţilor”.

Citește și: Lovitură sub centură! Ludovic Orban l-a atacat pe Meleșcanu

Oficiali din Tribunalul Municipiului Bucureşti (TMB) şi Curtea de Apel Bucureşti (CAB) au declarat pentru MEDIAFAX că îşi suspendă, de miercuri, activitatea, pe perioadă nedeterminată, ca urmare a nemulţumirilor legate de abrogarea legii pensiilor de serviciu, iar acestora li s-au alăturat mai multe instanțe din țară, precum Tribunalul Iaşi sau curţile de apel Craiova şi Cluj.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend