Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Ryde, după înfrângerea cu Rusia: „Mi s-a părut că s-a schimbat nivelul arbitrajului în a doua repriză”

Publicat

in

Antrenorul naţionalei de handbal feminin a României, Tomas Ryde, a declarat la finalul partidei cu Rusia, pierdută cu scorul de 18-27, că nivelul arbitrajului ”s-a schimbat” în repriza a doua şi că ”nu e ok deloc” când un joc se schimbă ”aşa”, scrie News.ro.

”Felicitări Rusiei şi antrenorului Martin Ambros. Au câştigat şi nu există niciun dubiu în privinţa victoriei. Au avut mai multă energie. Am jucat foarte bine în faţa Annei Sen şi a Vyakhirevei în prima repriză. Nu am jucat foarte bine în atac, dar a fost 10-10 şi aveam ceva speranţe că vom reuşi. Mi s-a părut că s-a schimbat nivelul arbitrajul în a doua repriză, au fost câteva situaţii în care nu s-au descurcat deloc, trebuie să o spun. Jucătoarele au şi ele problemele lor, am şi eu probleme cu felul în care antrenez, dar când un joc se schimbă aşa cum s-a întâmplat astăzi, nu este ok deloc”, a spus Ryde în conferinţa de presă de la finalul partidei, citat de Telekom Sport.

Meciul cu Rusia a fost arbitrat de cuplul argentinian Mariana Garcia şi Maria Ines Paolantoni.

Naţionala României a fost învinsă cu scorul de 27-18 (10-10) şi rămâne cu 0 puncte în grupa principală II, astfel că ratează orice şansă de a mai lupta pentru semifinale şi, implicit, pentru medalii.

În următoarele două meciuri, tricolorele vor întâlni Suedia (marţi, ora 13.30) şi Japonia (miercuri, ora 11.00).

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

VIDEO Mateo Salvini a ratat victoria în alegerile regionale din Italia

Publicat

in

De

Liderul naționalist al opoziției din Italia, Matteo Salvini, a eșuat în alegerile regionale de duminică miza sa fiind destabilizarea guvernului prin câștigarea unei regiuni extrem de importante, Emilia-Romagna, și forțarea anticipatelor.

După numărarea a 99% din voturi, Partidul Democrat de centru-dreapta conduce cu 51,4%, față de 43,73% pentru candidatul Ligii conduse de Salvini, scrie Reuters.

Salvini spera la o victorie mai mult decât simbolică în regiunea italiană de nord, care a fost un fief al stângii după război, cu o administrație de stânga, neîntreruptă de 70 de ani, notează și euronews.

Alegerile au stat sub semnul unei prezențe extrem de mari la vot, de 67.67%, față de 37% cât s-a înregistrat în alegerile precedente din 2014. Actuala coaliție aflată la guvernare în Italia, formată din Partidul Democrat și Mișcarea antisistem Cinci Stele, a insistat că aceste alegeri regionale nu vor avea niciun impact asupra guvernului. Cu toate acestea, Salvini amenințase că, în cazul unei victorii, partidul său va forța alegerile anticipate.

Italia este guvernată în prezent de al-67- lea guvern de după al Doilea Război Mondial, ceea ce înseamnă că italienii au o nouă administrație odată la 12-13 luni.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

RCS&RDS a lansat o ofertă de obligațiuni în valoare de 800 milioane de euro pentru refinanțarea sau rambursarea unor datorii

Publicat

in

De

​RCS&RDS, cel mai mare furnizor local de servicii TV și internet fix, a lansat luni o ofertă de obligațiuni în valoare de 800 milioane de euro în vederea refinanțării/plății anticipate sau rambursării unor sume reprezentând facilități de credit, a anunțat pe bursă compania mamă DIGI Communications. Oferta de obligațiuni are două tranșe cu scadențe în 2025 și 2028.

„Veniturile brute rezultate ca urmare a desfășurării Ofertei vor fi utilizate (o asemenea utilizare, împreună cu Oferta, fiind denumită în continuare „Refinanțarea”):

  • – (a) pentru replata anticipată a sumei aferente principalului Obligațiunilor 2023, în sumă de 550 milioane Euro și pentru plata sumei de 22,3 milioane euro reprezentând prima de replată anticipată și dobânda acumulată, dar neplătită, către deținătorii Obligațiunilor 2023;
  • – (b) pentru rambursarea anticipată și/sau rambursarea unei sume de aproximativ 88,9 milioane Euro (calculată la cursul de schimb RON/Euro afișat de Banca Națională a României pentru data de 23 ianuarie 2020), reprezentând principalul aferent contractului de facilitate de credit contractat de Grup la data de 7 octombrie 2016 (astfel cum a fost modificat la data de 16 octombrie 2017 și la data de 5 iunie 2019), încheiat, printre alții, între RCS&RDS, în calitate de împrumutat, și BRD-Groupe Société Générale S.A., Citibank, N.A., London Branch, ING Bank N.V. și UniCredit Bank S.A., în calitate de aranjori principali;
  • – (c) pentru rambursarea anticipată a unei sume de aproximativ 73,4 milioane Euro (calculată la cursul de schimb RON/Euro afișat de Banca Națională a României și/sau la cursul de schimb HUF/Euro afișat de Banca Centrală a Ungariei pentru data de 23 ianuarie 2020, după caz), reprezentând principalul aferent contractului de facilitate de credit contractat de Grup la data de 1 februarie 2018 (astfel cum a fost modificat la data de 9 martie 2018), încheiat între RCS&RDS și DIGI Ungaria, în calitate de împrumutați, Societatea, în calitate de garant, Citibank N.A., London Branch și ING Bank N.V., în calitate de aranjori principali mandatați, ING Bank N.V., în calitate de agent al facilității de credit, precum și alte instituții financiare, în calitate de creditori;
  • – (d) pentru plata de costuri, cheltuieli și taxe/comisioane în legătură cu Refinanțarea.”

Potrivit datelor oficiale anunțate de arbitrul telecom (ANCOM), RCS&RDS era lider detașat la numărul de abonați la internet fix și TV, cu o cotă de piață de peste 50% în prima jumătate a anului trecut, însă la veniturile obținute din toate serviciile furnizate (internet, TV, telefonie fixă și mobilă) conduc Orange (26%), grupul Telekom – fostele Romtelecom și Cosmote (24%) și Vodafone (21%). Veniturile totale din servicii de comunicații au fost de 8,1 miliarde de lei în perioada menționată.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend