Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Ruxandra Dragomir, scoasă la înaintare de PMP Argeș pentru europarlamentare

Publicat

in

Partidul Mișcarea Populară Argeș își face din ce în ce mai mult simțită prezența pe scena politică din județ. Înființat de scurt timp, PMP Argeș a organizat astăzi o nouă conferință de presă, la care au participat președintele Daniel Dragomir, președintele organizației de Pitești, Cătălin Bulf, dar și tânăra Lavinia Teodorescu, cea care se va ocupa de organizația de tineret a partidului. Tânăra are 28 de ani, a terminat Facultatea de Sociologie, și lucrează pe un post de consultant financiar la o bancă din Piteşti. Potrivit reprezentanților PMP Argeș, organizația de tineret numără la ora actuală 25 de membri, iar filiala argeșeană a ajuns la aproximativ 1500 de adeziuni semnate. În plus, începând de săptămâna viitoare, partidul sprijinit de Traian Băsescu va demara o campanie de atragere de membri prin diverse canale, inclusiv media. Președintele Daniel Dragomir a anunțat și un prim obiectiv al organizației în ceea ce privește viitoarele alegeri, anunțând că Ruxandra Dragomir, prim-vicepreşedinte al filialei argeşene, ar urma să candideze pe unul dintre primele 10 locuri ale PMP pentru alegerile europarlamentare din luna mai. Pe de altă parte, Dragomir a anunţat organizarea un miting în Bucureşti, care va avea loc pe 15 martie, începând cu ora 12.00, împotriva taxei de 7 eurocenţi la combustibili introdusă de Guvernul Ponta, miting la care vor participa circa 250 de argeşeni.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Gabriela Firea: ‘Doar la București nu avem voie să organizăm concerte, trebuie să trăim ca în grotă’

Publicat

in

De

Gabriela Firea a declarat, miercuri, că deşi este criticată în spaţiul public pentru concertele pe care le organizează, acestea implică sume infime, iar Capitala nu este singura care le desfăşoară. „Trebuie să trăim ca în grotă”, spune primarul general.

„Nu vor să ne dea aceşti bani. Proiectul de buget a cuprins 55% pentru Primăria Capitalei – cotă din impozitul pe venit. Când a ajuns la Monitorul Oficial se mai tăiaseră 5 procente. Ei stiu foarte bine că această sumă nu ajunge să achităm facturile pentru transportul public în comun, pentru termoficare, pentru 19 spitale, pentru 14 teatre. Vin cu această marotă de pe Facebook că s-au făcut 2-3 concerte. Concertele sunt solicitate, sunt sume infime, nu pot fi comparate cu sumele pe care le plăteşte PMB pentru subvenţii sau pentru obiectivele de investiţii”, a declarat Gabriela Firea la Antena3.

Potrivit primarului Capitalei, în toată ţara se organizează de ziua oraşului, de Crăciun sau de Revelion câte un concert.

„Doar la Bucureşti nu avem voie să organizăm, trebuie să trăim ca în grotă, trebuie să trăim ca în Evul Mediu pentru că aşa spune PNL. Ce pot să fac?”, mai punctează aceasta, conform Mediafax.

Vezi și:

Numire controversată făcută de Marcel Vela! Noul șef de la ‘Doi și-un sfert’, Securitatea și lumea penalilor

Marcel Vela, măsură aprig contestată! ‘Va fi o întreagă nebunie, pentru că au competențe diferite’

Ar fi mutarea anului 2020! Frații ‘Dedeman’ ar putea provoca un real cutremur

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Marcel Vela anunță că polițiștii de la Rutieră vor fi dotați cu camere video

Publicat

in

De

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat, miercuri seară, că şi-a propus achiziţionarea de camere video pentru agenţii de la Poliţia Rutieră. ”Nu o să mai găsiţi deputaţi care înjură poliţistul şi nici poliţişti rutieri care abuzează de funcţia lor”, a spus Vela.

”Vom cumpăra camere video pentru fiecare poliţist de la Rutieră care va eradica fenomenul corupţiei la Poliţia Rutieră, va responsabiliza poliţistul în dialog cu şoferul şi, în aceaşi timp, şoferul în dialog cu poliţistul, fiind proba camerei”, a anunţat Marcel Vela la B1 TV.

Ministrul spune că, în acest fel, poliţiştii nu vor mai abuza de funcţia lor şi nici parlamentarii nu îşi vor mai permite să înjure poliţistul.

”Nu o să mai  găsiţi deputaţi care înjură poliţistul şi nici poliţişti rutieri care abuzează de funcţia lor”, a mai spus Vela.

Ministrul de Interne, Marcel Vela a anunţat că luna aceasta va prezenta o propunere de eficientizare şi restructurare a Ministerului Afacerilor Interne, astfel încât acest minister să crească în percepţia românilor privind încrederea, conform news.ro

Vezi și:

Numire controversată făcută de Marcel Vela! Noul șef de la ‘Doi și-un sfert’, Securitatea și lumea penalilor

Marcel Vela, măsură aprig contestată! ‘Va fi o întreagă nebunie, pentru că au competențe diferite’

Ar fi mutarea anului 2020! Frații ‘Dedeman’ ar putea provoca un real cutremur

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend