spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

RUŞINOS ! Orgoliul lui Dan Manu blocheaza activitatea Serviciul de Evidența Persoanelor Argeș

Facebook Twitter Google+
RUŞINOS ! Orgoliul lui Dan Manu blocheaza activitatea Serviciul de Evidența Persoanelor Argeș

– Situatie fara precedent: nu se mai pot elibera carti de identitate iar salariile angajatilor de la Evidenta Populatiei nu se vor mai putea plati

Ceea ce era de asteptat s-a întâmplat !  Activitatea Direcției Generale pentru Evidența Persoanelor Argeș, una vitala pentru comunitatea din judeţ, este aproape blocata. Si asta datorita orgoliilor nejustificate ale conducerii Consiliului Judetean Arges care a vrut neaparat sa isi arate muschii in fata fostului director de la Evidența Populației, Viorel Badea dar si a celor care mai indraznesc sa miste in frontul… PSD. Rezultatul ? Asistam la o premiera, anume ca serviciul Evidența Populației, care funcționa ireproșabil, riscă să intre în colaps! Asta ar însemna că nu se mai pot elibera cărți de identitate si alte documente atat de necesare cetatenilor.

Astfel, prin sentința judecătorească pronunțată în data de 10.08.2017, Tribunalul Argeș a admis, în parte, cererea formulată de Direcția Generală pentru Evidența Persoanelor Argeș și a dispus suspendarea executării art. 1, din hotărârea Consiliului Județean Argeș nr. 63 din 2017, numai în ceea ce privește bugetul Direcției Generale pentru Evidența Persoanelor Argeș.  Cum orgoliul in instanta se masoara, inclusiv cel al lui Dan Manu, săptămâna viitoare, Consiliul Județean Argeș va formula și depune recurs la instanța superioară împotriva acestei sentințe, având în vedere faptul că suspendarea executării bugetului Direcției Generale pentru Evidența Persoanelor Argeș atrage imposibilitatea funcționării acesteia, ceea ce înseamnă că nu se mai pot derula operațiuni financiare, inclusiv plata salariilor.

Mai simplu, oameni buni, incapatanarea lui Dan Manu de a arata cine e seful, duce la blocarea unui serviciu vital care implica imposibilitatea de functionare a Direcției Generale pentru Evidența Persoanelor Argeș, imposibilitatea de a elibera documente de identitate si alte documente specifice dar si imposibilitatea de a plati salariile angajatilor acestei institutii.

 

 

 

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....