spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

RUŞINE POLIŢIA ŞI PRIMĂRIA ! TRAFIC DE GROAZĂ la INTRAREA în CURTEA DE ARGEȘ, COADA DE 7 KM

Facebook Twitter Google+
RUŞINE POLIŢIA ŞI PRIMĂRIA ! TRAFIC DE GROAZĂ la INTRAREA în CURTEA DE ARGEȘ, COADA DE 7 KM

Traficul rutier este aproape blocat, la aceasta ora, în municipiul Curtea de Argeș. Cele mai mari probleme, care persista de mai bine de o jumatate de an spre rusinea primăriei, sunt la intrarea in  oraș, dinspre Pitesti,  acolo unde s-au format cozi kilometrice de masini, inca de la primele ore ale diminetii.  În zona Valea Sasului, cozile de maşini se întind de la podul in reparatie si  pana aproape de gara Baiculesti, traficul infernal fiind generat de semaforul buclucaș care restricționează accesul pe podul aflat în reparație de atata timp. Din pacate, desi au trecut mai bine de 6 luni de la demararea lucrarilor, in acest moment podul nu este refacut nici pe jumatate. In aceste conditii, cum sezonul turistic este in toi, turistii dar si localnicii vor trebui sa stea la cozi kilometrice ca sa intre in mandretea de oras.

Daca primăria Curtea de Arges este principala vinovata pentru aceasta situatie penibile, nici Politia Curtea de Arges nu este mai prejos. La ora la care coada era de 7 kilometri, niciun politist nu se afla in zona. Unde erau politistii ? Incredibil, dar adevarat, erau la panda la intrarea pe podul de la Valea Danului, acolo stateau la panda si opreau putini soferi care trec podul.

Unii spun ca ar trebui oprit semaforul iar circulatia sa fie dirijata si fluidizata de catre Politia Rutiera dar… politia e ocupata cu alte trebuiri mai importante si mai banoase !

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....