spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

RUŞINE ! Au aparut şerpii în Curtea de Argeş – Buruieni cat primarul la 50 metri de primărie !

Facebook Twitter Google+
RUŞINE ! Au aparut şerpii în Curtea de Argeş – Buruieni cat primarul la 50 metri de primărie !

Ceea ce era de asteptat s-a intamplat, spre rusinea conducerii primariei care a lasat orasul prada buruienilor! In doar o singura zi, doi argeseni au reclamat faptul ca printre buruienile care au invadat orasul au inceput sa apara serpii, spre spaima copiilor si a tuturor celor care dau nas in nas cu reptilele. Astfel, ieri la pranz, un locatar al strazii Mihai Bravu care are locuinta intr-un bloc aflat la doar 50 metri de primarie a avut surpriza sa descopere un sarpe care incerca sa traverseze o alee betonata dintre doua zone verzi, invadate de buruieni necosite din toamna trecuta. Argeseanul, angajat al MAPN a avut sange rece si a reusit sa omoare sarpele cu o bucata de bordura desprinsa din alee.

Tot ieri, dar mai spre seara, doua femei au sunat la redactie sustinand ca in timp ce alergau in zona parcului de la Sala de Sport s-au speriat foarte tare dupa ce s-au trezit cu un sarpe in fata lor. Femeile au plecat speriata si au decis sa nu mai mearga sa faca jogging in acea zona. ” Intelegem ca in fata caselor sa isi coseasca oamenii iarba ca nu au domnii din primarie timp ocupati fiind cu parcurile. Dar asta nu tot un parc al primariei, a trecut vreodata primarul sau vicele pe aici sa vada in ce hal arata. Noi ca noi, dar ce fac copii care se mai incumeta sa ajunga aici ?”, ne-au revoltate pe buna dreptate spus cele doua argesence. Sa mai spunem ca mai sunt argeseni care au sesizat faptul ca oamenii SPGC presteaza si pe la vilele unor mahari ai urbei.

Reamintim ca, pentru prima data in ultimii 20 ani, actuala conducere a primarie a decis sa nu mai ingrijeasca spatiile verzi, altele decat parcurile orasului. Motivatia este una puerila si contrazisa temeinic

Serparie la doar 50 metri de primarie, acolo unde buruienile au inaltimea …primarului Panturescu.

de argeseni, anum ca nu exista timp, oameni si echipamente. O mare minciuna pentru ca angajatii SPGC si utilajele specifice sunt aceleasi ca si in aii precedenti. Ba mai mult, orasul nu si-a dublat suprafata parcurilor, deci nu exista zeci de hectare de parcuri. Un alt motiv ar fi acela ca locatarii blocurilor ar trebui sa isi coseasca singuri iarba. Doar in mica masura motivul ar putea fi credibil dar vorbim aici iar de o minciuna a primariei pentru ca realitatea arata ca cele mai invadate de buruieni si iarba sunt tocmai zonele aflate pe domeniul public iar dovada clara o reprezinta zona strazii Mihai Bravu, aflata la doar 5o metri de primarie, in vizorul tuturor turistilor care ajung in oras. Acolo, in zona CEC si portiunea verde din zona statie TAXI care apartine de primariei, este un adevarat dezastru, o serparie in toata regula.

Poate. daca era vreun restaurant in zona, erau sanse ca si primarul Panturescu sa vada halul in care se prezinta orasul in fata propriilor cetateni dar mai ales a turistilor. La doar 50 metri de primarie !

 

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....