Conecteaza-te cu noi

ECONOMIC

Rolast Piteşti încheie anul cu încasări de 27 milioane de euro

Publicat

in

Firma de închirieri imobiliare Rolast Piteşti a vândut grupului Auchan România mai multe active pentru suma de 19,9 milioane de euro, inclusiv spaţiul în care funcţionează hipermarketul Auchan Găvana Piteşti. Contractul de vânzare-cumpărare a fost încheiat pe 15 decembrie 2014, iar preţul plătit de Auchan este mai mare decât cel stabilit de acţionarii Rolast într-o AGA din 16 mai 2014, respectiv 19 mil. euro. În toamna acestui an, Rolast Pitești a câștigat 7 milioane de euro din vânzarea fostului magazin OBI către retailerul grec de jucării Jumbo.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Polițiștii argeșeni, controale în Piața Ceair din Pitești – Au confiscat produse agroalimentare

Publicat

in

De

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au acționat în municipiul Pitești, în Piața Ceair, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilicite de natură economică. Astfel, au fost efectuate 27 de controale inopinate societăți comerciale care au ca obiect de activitate comercializarea produselor agroalimentare. În urma abaterilor constatate au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale (3 sancțiuni conform OUG 28/1999 și 4 sancțiuni conform Legii 12/1990), în valoare totală de 16.500 lei. Totodată, a fost ridicată, în vederea confiscării, suma totală de 1605 de lei.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

FISCUL INFORMEAZĂ: ANAF nu face descinderi în apartamentele românilor

Publicat

in

De

Referitor la articolele apărute în spațiul public, cu privire la posibilele acțiuni de control demarate de ANAF în perioada următoare, este important să facem următoarele precizări:

Agenția Națională de Administrare Fiscală nu are în prezent în derulare astfel de acțiuni de verificare. Pentru combaterea evaziunii fiscale, ANAF dispune de o gamă largă de instrumente, astfel cum sunt definite de Codul de procedură fiscală. Precizăm că toate verificările ANAF se realizează în baza analizelor de risc, care pun în evidență riscurile de neconformare la declarare și plată.

Pentru o mai bună informare, rugăm reprezentanții mass media să utilizeze canalele oficiale de comunicare ale ANAF.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend