spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Rocadǎ de poliţişti în Argeş

Facebook Twitter Google+
Rocadǎ de poliţişti în Argeş

 Incepand cu aceasta saptamana  şeful de Birou Ordine Publică din cadrul Poliţiei Câmpulung, Aliodor Duţă, va începe munca la o altă instituţie din cadrul IPJ Argeş. Ofiţerul va ocupa postul de şef Birou Ordine Publică la Secţia 4 de Poliţie Piteşti. Conform unor reprezentanţi ai instituţiei, postul pe care-l va ocupa Duţă va fi scos la concurs, iar ofiţerul ar fi nevoit să se înscrie la acesta.

Postul pentru şefia Secţiei de Poliţie Rurală 13 Rucăr a fost scos la concurs în pragul Sărbătorilor din 2011. Pe 22 decembrie, cel care a asigurat interimatul pe parcursul mai multor luni, subcomisarul Aliodor Duţă, s-a înscris la concurs, reuşind un punctaj bun, ocupând oficial postul de şef de Secţie.

Aliodor Duta a ocupat începând din luna iulie 2012, şefia Biroului Ordine Publică din cadrul Poliţiei Câmpulung. Acesta a făcut rocada la acea dată, cu inspectorul Marius Şendroiu, care a fost numit ca şef la Rucăr, în locul primului. Acesta a mai ocupat postul în mai multe perioade, atât ca interimar cât şi ca şef plin.

Acum, locul lui Duţă de la Câmpulung, va rămâne vacant, iar conform unor surse din cadrul IPJ Argeş, pe acesta s-ar dori să fie desemnat până la organizarea unui concurs, adjunctul de la BOP, adică ofiţerul Ion Stan.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: [email protected]

Facebook Comments

Mai poti citi si....