spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Riscă să rămână fete bătrâne. Zodii de femei care cu greu îşi găsesc jumătatea

Facebook Twitter Google+
Riscă să rămână fete bătrâne. Zodii de femei care cu greu îşi găsesc jumătatea

Sunt mult prea pretenţioase pentru a-şi alege un partener potrivit dorinţelor lor sau sunt mult prea dificile pentru a putea păstra pe cineva alături. Vorbim despre acele femei care au toate şansele să rămână singure dacă nu schimbă ceva la comportamentul lor.

Iată care sunt zodiile care îşi găsesc cu greu partenerul potrivit:

Scorpion

Femeia născută în Scorpion nu are calităţile necesare unei relaţii de durată. Este mult prea egocentristă şi intolerantă, încât să poată accepta pe cineva lângă ea fără să încerce să îl pună în inferioritate, strivindu-i orgoliul. Pentru că nu e dispusă să facă niciun compromis, relaţiile de lungă durată au de suferit în cazul său. În plus, nici nu recunoaşte vreodată cu adevărat ceea ce simte pentru o persoană, astfel că cei care vor intra în viaţă ei – vor ieşi pe nebăgate de seamă.

Vărsător

Relaţia unei Vărsătoare tinde să se destrame uşor din cauza faptului că ea, fiind extrem de sociabilă şi mereu în căutare de noi prieteni, îl va neglija pe cel de lângă ea. Partenerul său trebuie să fie deosebit de înţelegător şi de tolerant că să accepte flirturile sale constante cu alţi bărbaţi. O face pentru că nu vede nimic rău în asta. Îi place să i se confirme atuurile şi tânjeşte mereu după noi cuceriri, fapt care nu o face cea mai bună partidă pentru un acord marital.

Berbec

Berbecul este mult prea energic şi prea încăpăţânat pentru a-şi asuma responsabilitatea unei căsătorii. Cel mai adesea, nativele acestei zodii rămân fete bătrâne întrucât nu se mulţumesc prea uşor cu ceea ce au şi îşi doresc mereu mai mult şi mai mult. Nu sunt loiale, ci cuceritoare înnăscute, pasionale, grăbite să experimenteze senzaţii noi, astfel că nimic nu le poate scapă de sub ochii vigilenţi. Se tem să îşi asume responsabilităţi de durată şi preferă libertatea în locul căsniciei.

Facebook Twitter Google+

Redactor colaborator

Facebook Comments

Mai poti citi si....