spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Rezultate Bacalaureat Argeş – Ecaterina Eana de la CNVV – 10 pe linie ! Alţi 10 elevi argeşeni au obţinut media maximă

Facebook Twitter Google+
Rezultate Bacalaureat Argeş – Ecaterina Eana de la CNVV – 10 pe linie ! Alţi 10 elevi argeşeni au obţinut media maximă

Elevi de la trei colegii naţionale din Argeş au obținut media 10 la bacalaureatul din acest an. 6 din cele 11 medii maxime au fost obţinute la Colegiul Naţional „Zinca Golescu”, 4 la „I.C. Brătianu” şi una la „Vlaicu Vodă”.

Colegiul Naţional Liceal Zinca Golescu a dat ora exactă la bacalaureatul din acest an, în Argeş. Nu mai puţin de şase elevi de la această unitate de învăţământ au obţinut media 10 la examenul maturităţii, aceasta fiind o performanţă deosebită a ultimilor ani. Elevii de 10 sunt: Dragoş Andrei Călinescu, Maria Arina Cojoc, Valentina Constantin, Andreea Cristiana Gentea, Daniela Mariana Marinică şi Mihnea Cristian Trache.

La Curtea de Argeş, Colegiul Vlaicu Voda şi-a respecat blazonul şi a plusat cu o medie de 10

Potrivit datelor oficiale la Curtea de Argeş, din totalul de 998 elevi înscrişi la cele trei centre de examinare, au promovat un număr de 380, deci procentul de promovabilitate pe zona Curtea de Argeş este de 38%. Colegiul Naţional “Vlaicu Vodă” a avut 209 înscrişi, dintre care un elev a fost eliminat, altul nu s-a prezentat la competenţe, 4 au picat la Matematică, iar 3 elevi nu întrunesc media de promovare 6. Procentul de promovabilitate la C.N.V.V. este, deci, de 96,15%. Aici s-a înregistrat şi media maximă 10, obţinută de Ecaterina Eana. Următorii clasaţi au fost: Andreea Oltean – 9,83; Eleonora Balu – 9,78; Ruxandra Ducă – 9,75; Eliza Sarchiz – 9,71; Georgiana Băieţilor – 9,70; Andreea Purcărea – 9,66; Anca Toma – 9,66; Ştefan Laită – 9,65; Lucian Oancea – 9,63.
La Seminarul Teologic “Neagoe Vodă Basarab”, din 28 înscrişi, au promovat 18 elevi, procentul fiind de 64,28%. Cel mai bun rezultat l-a obţinut Victoria Godeanu – 9,36. La Grupul Şcolar Agricol, din 134 înscrişi, au reuşit 29, au fost respinşi 99 şi 6 nu s-au prezentat. Procentul de promovabilitate a fost de 22,65%, iar nota cea mai mare a obţinut-o Cătălina Florentina Enache – 8,98.

Judeţul Argeş – promovabilitate de 43.64%

Promovabilitatea la examenul de bacalaureat, în sesiunea din vară a acestui an, în judeţul Argeş, este de 43,64 la sută înainte de contestaţii, cu şapte puncte procentuale peste rezultatele înregistrate anul trecut, când au promovat 36,42 la sută dintre candidaţi. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Argeş, la examenul de bacalaureat s-au înscris 6.352 elevi, iar 700 au absentat. Conform datelor furnizate de ISJ Argeş, un număr de 13 candidaţi au fost eliminaţi,după ce au fost prinşi când copiau sau au avut telefoane mobile asupra lor.În 2011, în sesiunea de vară a examenului de bacalaureat, promovabilitatea în judeţul Argeş a fost de 36,42 la sută înainte de contestaţii.Spre deosebire de anul trecut, când au fost patru unităţi de învăţământ în care promovabilitatea a fost zero, în sesiunea din acest an nu s-au mai înregistrat astfel de cazuri.Contestaţiile se depun luni, între orele 8.00 – 12.00, iar rezultatele finale vor fi date în 13 iulie.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....