Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Reuniune de URGENȚĂ la Ministerul Sănătății: sunt așteptați 25 de români, care se întorc din China

Publicat

in

Comitetul interministerial pentru monitorizarea şi managementul potenţialelor infecţii cu noul coronavirus se reuneşte, luni, la şedinţă urmând a participa şi ministrul Sănătăţii, Victor Costache. Marţi este aşteptat în ţară un ansamblu de 25 de artişti care au fost într-un turneu în China.

Citește și: Viorica Dăncilă, lovitură sub centură pentru Ludovic Orban: îi urcă toți pensionarii în cap

Şedinţa Comitetului interministerial pentru monitorizarea şi managementul potenţialelor infecţii cu noul coronavirus începe la ora 12.00 şi are loc la Ministerul Sănătăţii.

La şedinţă va participa şi ministrul Sănătăţii, Victor Costache.

Secialiştii iau în discuţie ultimele evoluţii legate de noul coronavirus şi se pregătesc pentru sosirea în ţară, în cursul zilei de marţi, a unui ansamblu de 25 de artişti din Mioveni care au fost într-un turneu în China.

În data de 22 ianuarie 2020 s-a constituit Comitetul interministerial
pentru monitorizarea şi managementul potenţialelor infecţii cu noul coronavirus, format din specialişti, sub coordonarea miniştrilor din Ministerul Sănătăţii, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Afacerilor Interne şi Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor.â

Comitetul are comunicări zilnice cu privire la situaţia înregistrată de evoluţia coronavirusului.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

ACTUAL

Incredibil! Cum ar putea fi izolate persoanele suspectate de coronavirus

Publicat

in

De

Deputatul Forței Naționale, Alexandru Băişanu a declarat,astăzi, că persoanele care sunt suspectate de a fi infectate cu coronavirus ar trebui să fie izolate în containere modulare, amplasate la ieșirea din localități.

,,În acest sens, aş veni cu o propunere către Guvernul României, către Consiliile Judeţene, Prefecturi şi Primăriile mai importante, cu populaţii mai mari. Cred că ar trebui să achiziţioneze containere modulare pe care să le pună în zone izolate, lângă oraşe, pentru a rezolva chestiunea carantinării oamenilor infestaţi. Aceste containere costă de la 1.300 de euro. Nu uitaţi, China a construit în 10 zile un spital cu 1.500 de locuri folosind acest tip de containere modulare. (…) Să fie internaţi pe o perioadă normală, cât hotărăsc medicii, internările făcându-se la ieşirea din oraş. Eu cred că într-o săptămână, fiecare oraş poate să tragă apă, canal, energie într-o astfel de zonă şi am putea crea un astfel de campus”, a spus Alexandru Băişanu, conform Adevărul.ro.

Vezi și:Ăsta da oficial! Un ministru spune adevărul: ‘Nu e loc de panică. Mai mulți oameni mor de gripă, decât de coronavirus’

‘Gheișele’ din Poliție, unse în funcții în timpul mandatului lui Marcel Vela! Ministrul e neputincios

Un doctor a răbufnit pe tema coronavirusului: Mă ofer voluntar să mă infectez. Astfel de virusuri nu prezintă pericol decât pentru categoriile cu risc maxim

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

VIDEO Ianis Hagi, pasă superbă de gol și penalti ratat / Glasgow Rangers, în optimi (1-0 vs Braga)

Publicat

in

De

Ianis Hagi a fost unul dintre cei mai activi jucători de pe teren în returul dintre Braga și Glasgow Rangers din 16-imile Europa League. Românul a creat o fază superbă în prima repriză, a ratat un penalti și a oferit pasa de gol pentru Ryan Kent. Scoțienii s-au impus cu 1-0 (4-2 la general) și s-au calificat în optimile competiției.

*în partida tur, Ianis Hagi a înscris de două ori, iar Glasgow s-a impus cu 3-2.

În minutul 45+1, portarul Matheus a anticipat unde va executa Ianis și a apărat penaltiul prin care românul putea deschide scorul.

*sursă video: RMC Sport 2

După o oră de joc, scoțienii au pornit pe contraatac, mingea a ajuns la Ianis, iar acesta i-a trimis o pasă excelentă peste apărarea luistanilor lui Ryan Kent. Englezul nu a mai ratat (Hagi i-a pasat ideal și în prima repriză, după o fază personală în care a trecut de doi adversari) și a înscris golul victoriei.

*sursă video: RMC Sport 2

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend