spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Rețeta săptămânii!

Facebook Twitter Google+
Rețeta săptămânii!

Ingrediente Tartă cu morcovi:

Pentru aluat: 250 g făină, 2 gălbenuşuri, 1-2 linguri apă rece, 1 ou, 100 g unt, 1 praf de sare; Pentru umplutură: 250 g caşcaval ras, 100 g brânză de vaci, 2 ouă bătute, 2 linguri smântână, sare, piper, ceapă verde tăiată rondele, pătrunjel, 2 morcovi fierți.

Preparare Tartă cu morcovi:

Freci untul cu gălbenuşurile, adaugi oul, sarea, apa şi făina. Frămânţi aluatul şi îl dai la rece 30 de minute. Întinzi aluatul într-o tavă tapetată, cu pereţi detaşabili, îl înţepi şi îl coci în cuptorul încins, 10 minute. Scoţi tarta şi o laşi la răcorit. Amesteci 200 g de caşcaval cu brânza de vaci, ouăle şi smântâna. Păstrezi restul de caşcaval pentru gratinat. Potriveşti gustul cu sare şi piper. Umpli tarta în felul următor: aşezi un strat de felii de morcovi, unul de brânză cu ouă şi ultimul strat de morcovi. Presari caşcavalul rămas. Dai tava la cuptor până se rumeneşte. Serveşti tarta decorată cu rondele de ceapă verde şi frunze de pătrunjel

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....