spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Remarcare de trasee turistice – Cea mai amplǎ acţiune din ţarǎ se organizeazǎ la Dâmbovicioara

Facebook Twitter Google+
Remarcare de trasee turistice – Cea mai amplǎ acţiune din ţarǎ se organizeazǎ la Dâmbovicioara

Asociația de promovare turistică ArtTour România, împreună cu Centrul de Informare și Promovare Turistică Dâmbovicioara şi Salvamont Argeș, anunță cea mai amplă acțiune de remarcare a traseelor montane din țară. Proiectul său “ReMarking Romania” are ca scop principal remarcarea traseelor montane din România.

Atunci când facem drumeții montane, cel mai important aspect este ca traseul să fie perfect marcat, marcajele fiind cele care ne indică traiectoria corectă către destinație. Lipsa marcajelor sau deteriorarea acestora ne pot dezorienta și apoi chiar ne pot pune în pericol. Printr-o inițiativă lăudabilă, Asociația ArtTour România va lansa, la finele acestei luni, un proiect ambițios: “ReMarking Romania”. Scopul principal este remarcarea traseelor montane din România.

Prima etapă a proiectului se va desfășura în perioada 26-28 mai 2017 la Dâmbovicioara, în județul Argeș, unde vor fi reabilitate opt trasee montane din masivul Piatra Craiului, în arealul Ciocanu – Dâmbovicioara – Podu Dâmboviței. Această ațiune este realizată în parteneriat cu Salvamont Argeș, Centrul de Informare și Promovare Turistică Dâmbovicioara și alte 10 asociații din Brașov, București, Argeș și Dâmbovița.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: [email protected]

Facebook Comments

Mai poti citi si....