Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

REGINA MARIA inaugurează a doua policlinică din Pitești, o investiție de 700.000 euro

Publicat

in

București, 22 iunie 2016. La trei ani de la deschiderea primei policlinici din Pitești, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA își consolidează prezența în acest oraș prin inaugurarea unei noi policlinici amplasate central – REGINA MARIA Brătianu. Cu o investiție de 700.000 euro, noua clinică este localizată în Pitești Business Forum și duce mai departe angajamentul operatorului privat de a susține calitatea înaltă a actului medical, precum și grija pentru sănătatea femeii și a copilului.

Policlinica REGINA MARIA Brătianu se întinde pe două niveluri, are o suprafață de 500 mp, dispune de 12 cabinete de consultații și oferă expertiză în peste 15 specialități medicale. Dotată cu echipamente medicale de ultimă generație și având o echipă de 20 de medici, noua clinică se remarcă printr-un centru dedicat de obstetrică-ginecologie, centru de pediatrie și servicii interdisciplinare de diagnostic. În noua policlinică vor oferi consultații și medici din București.

Prima policlinică deschisă de REGINA MARIA în Pitești va continua să funcționeze drept centru dedicat de Medicina Muncii, incluzând, de asemenea, cabinete medicale (medicină generală, pneumologie și urologie) și un punct de recoltare analize. De la deschidere și până în prezent, în prima policlinică REGINA MARIA din Pitești s-au efectuat peste 50.000 de vizite și aproximativ 260.000 de analize și consultații.

„Inaugurarea Policlinicii Brătianu confirmă angajamentul nostru de a fi alături de piteșteni cu servicii medicale de înaltă calitate, având în același timp un dublu rol: acela de angajator și de partener pentru companiile din zonă. Policlinica Brătianu urmărește deservirea unei baze locale de peste 29.000 de abonați din județul Argeș. Astfel, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA își asumă misiunea de a avea grijă de sănătatea tuturor actorilor din mediul de business local, inclusiv mari companii precum Dacia Groupe Renault – un parteneriat început cu 10 ani în urmă și care continuă și astăzi.”, a declarat Fady Chreih, CEO REGINA MARIA.

 Printre specialitățile medicale disponibile în nouă clinică se numără: alergologie și imunologie, boli de nutriție și metabolice, boli infecțioase, cardiologie, dermatologie, gastroenterologie, pediatrie, unitate ORL și unitate de oftalmologie, ecografie (inclusiv morfo-fetală) și altele. De asemenea, policlinica dispune de laborator propriu și de punct de recoltare analize.

 Leadership în servicii de sănătate în județul Argeș și în zonele adiacente

Inaugurarea Policlinicii Brătianu consolidează poziția de lider a Rețelei de sănătate REGINA MARIA în județul Argeș și în zonele adiacente. Expansiunea operatorului privat de servicii medicale în județul Argeș se adaugă extinderilor recente din ultimele trei luni, prin: preluarea centrelor medicale Dr. Grigoraș din Timișoara, preluarea Spitalului Ponderas și a Centrului Medical Helios din Craiova.

 

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Piteștean admis cu cea mai mare medie la Școala de Subofițeri

Publicat

in

În urma susținerii examenului de admitere la Școala de Subofițeri Jandarmi ”Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, primul admis a fost un argeșean în vârstă de 19 ani.

Drăgan Antonio Cristian, din Pitești,  este tânărul care a reușit la ultima sesiune de admitere să obțină cea mai mare medie – 88 de puncte . Cu acest rezultat a reușit să îi depășească pe ceilalți 750 de tineri cu aceleași aspirații înalte ca și el.

Acesta a spus că principalul model în viață și ceea ce l-a motivat cel mai mult să acceadă într-o structură militară îl reprezintă tatăl său, jandarm cu o vechime de aproximativ 20 de ani în Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeş.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Florin Citu este sub asediu! Lia Olguta Vasilescu trage cu tunul

Publicat

in

De

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu a împrumutat marți 3 miliarde de euro de pe pieţele externe, în prima emisiune de obligaţiuni denominate în euro din 2020.  Fostul ministru, Lia Olguța Vasilescu, a criticat dur acest împrumut.

Olguța Vasilescu este revoltată de modul cum Guvernul Orban administrează bugetul,”unde se duc banii, dle Cîțu? „, întreabă fostul ministru pe facebook

„Văd la Realitatea Tv cum o domnișoară încearcă să îi pună întrebări de genul „nu-i așa că…” lui Fenechiu. Laitmotivul zilei e că a început și PNL să se împrumute cât PSD. Greșit, păpușă frumoasă! PNL se împrumută TRIPLU, față de PSD.
În 3 luni, PNL s-a împrumutat 40 miliarde lei!!!!!!! 40!!!!
Și mai grav este că, prin împrumuturile făcute, dl Cîțu a sabotat, în mod deliberat, capitalul românesc.
Cele mai multe împrumuturi s-au făcut în moneda națională, ceea ce a condus la creșterea dobânzilor, cu efecte negative puternice în special la nivelul IMM-urilor, care, știți bine, peste 90 % sunt firme românești.
Totodată, a pus presiune pe cursul valutar, obligând BNR să arunce pe piață 1,3 mld. euro din rezervă valutară pentru a apară leul.
Toate acestea sunt costuri pe care le vom suportă noi, cetățenii, nu dl. Cîțu care a și spus că ”ei nu vin cu bani de acasă”.
Problema cea mai mare însă rămâne: unde se duc banii, dle Cîțu?
În autostrăzi nu sunt. Ați tăiat finanțările la toate șantierele începute de PSD.
În dezvoltare locală nu sunt. Ați tăiat 30 mld. de la fondurile comunităților locale.
În programele de investiții lansate de PSD nu sunt. Ați închis StartUp Nation. Ați oprit Prima Casă, deși Cîțu zice azi că încă nu. Păi dacă de la 2 mld ați pus în buget doar 200 de milioane, poți să mai spui că e funcțional? Ați anulat programul pentru stațiunile balneare. Ați tăiat finanțarea pentru construcția de grădinițe cu profil sportiv. Și lista poate continuă.
Nici în spitale nu sunt. Ați tăiat și aici bugetul. Nici la școli sau programe educaționale, unde avem cel mai mic buget că pondere în PIB din ultimii ani.
Ce naiba fac ăștia cu banii???”, scrie fostul ministru PSD.

Vezi și:

Numire controversată făcută de Marcel Vela! Noul șef de la ‘Doi și-un sfert’, Securitatea și lumea penalilor

Marcel Vela, măsură aprig contestată! ‘Va fi o întreagă nebunie, pentru că au competențe diferite’

Ar fi mutarea anului 2020! Frații ‘Dedeman’ ar putea provoca un real cutremur

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend