spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

REGINA MARIA inaugurează a doua policlinică din Pitești, o investiție de 700.000 euro

Facebook Twitter Google+
REGINA MARIA inaugurează a doua policlinică din Pitești, o investiție de 700.000 euro

București, 22 iunie 2016. La trei ani de la deschiderea primei policlinici din Pitești, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA își consolidează prezența în acest oraș prin inaugurarea unei noi policlinici amplasate central – REGINA MARIA Brătianu. Cu o investiție de 700.000 euro, noua clinică este localizată în Pitești Business Forum și duce mai departe angajamentul operatorului privat de a susține calitatea înaltă a actului medical, precum și grija pentru sănătatea femeii și a copilului.

Policlinica REGINA MARIA Brătianu se întinde pe două niveluri, are o suprafață de 500 mp, dispune de 12 cabinete de consultații și oferă expertiză în peste 15 specialități medicale. Dotată cu echipamente medicale de ultimă generație și având o echipă de 20 de medici, noua clinică se remarcă printr-un centru dedicat de obstetrică-ginecologie, centru de pediatrie și servicii interdisciplinare de diagnostic. În noua policlinică vor oferi consultații și medici din București.

Prima policlinică deschisă de REGINA MARIA în Pitești va continua să funcționeze drept centru dedicat de Medicina Muncii, incluzând, de asemenea, cabinete medicale (medicină generală, pneumologie și urologie) și un punct de recoltare analize. De la deschidere și până în prezent, în prima policlinică REGINA MARIA din Pitești s-au efectuat peste 50.000 de vizite și aproximativ 260.000 de analize și consultații.

„Inaugurarea Policlinicii Brătianu confirmă angajamentul nostru de a fi alături de piteșteni cu servicii medicale de înaltă calitate, având în același timp un dublu rol: acela de angajator și de partener pentru companiile din zonă. Policlinica Brătianu urmărește deservirea unei baze locale de peste 29.000 de abonați din județul Argeș. Astfel, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA își asumă misiunea de a avea grijă de sănătatea tuturor actorilor din mediul de business local, inclusiv mari companii precum Dacia Groupe Renault – un parteneriat început cu 10 ani în urmă și care continuă și astăzi.”, a declarat Fady Chreih, CEO REGINA MARIA.

 Printre specialitățile medicale disponibile în nouă clinică se numără: alergologie și imunologie, boli de nutriție și metabolice, boli infecțioase, cardiologie, dermatologie, gastroenterologie, pediatrie, unitate ORL și unitate de oftalmologie, ecografie (inclusiv morfo-fetală) și altele. De asemenea, policlinica dispune de laborator propriu și de punct de recoltare analize.

 Leadership în servicii de sănătate în județul Argeș și în zonele adiacente

Inaugurarea Policlinicii Brătianu consolidează poziția de lider a Rețelei de sănătate REGINA MARIA în județul Argeș și în zonele adiacente. Expansiunea operatorului privat de servicii medicale în județul Argeș se adaugă extinderilor recente din ultimele trei luni, prin: preluarea centrelor medicale Dr. Grigoraș din Timișoara, preluarea Spitalului Ponderas și a Centrului Medical Helios din Craiova.

 

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....