spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Regele Mihai grav bolnav ? Sau a murit şi asistăm la o manipulare fără precedent ?

Facebook Twitter Google+
Regele Mihai grav bolnav ? Sau a murit şi asistăm la o manipulare fără precedent ?

Se confirma, cumva, ceea ce spuneam la inceput de an, in acel editorial care a incins o tara intreaga : regele a murit ! Urmariti, va rog, tot ceea ce s-a intamplat dupa ce am publicat informatia si pana astazi, 2 martie, cand asa zisul Consiliu Regal l-a facut, practic, inexistent pe Mihai si a dat totul pe mana lui principesei Margareta si sotiorului ei, Duda. Demn de luat in seama anuntul Casei Regale, din urma cu cateva saptamani, care spunea, atunci, ca regele e bine, merci si va reveni in tara.

De aceea, repet ceea ce spun de doua luni, cel putin: asistam la o manipulare fara precedent. De azi manipularea a devenit chiar una mizerabila, din moment ce te avanti sa anunti pana si bolile care pot darama un om intr-o zi. Va spuneam mai sus de anuntul facut acum doua saptamani de principesa Margaresta, din care reiesea ca regele e bine si chiar va reveni in tara. Iata declaratia din data de 18 februaire 2016, adica acum doua saptamani: ” La deschiderea oficială a anului jubiliar „2016 – 150 de ani ai Dinastiei Române”, principesa Margareta a fost întrebată: „Majestăţile Lor Regele Mihai şi Regina Ana cum se simt?”. Răspunsul său a fost: „Se simt bine, sunt în Elveţia acum, şi vor veni în acest an, când vremea le va permite”, potrivit unui material difuzat de TVR „, potrivit siteului „Revista 22″.

Deci, va intreb, anuntul de astazi al Casei Regale e doar o parte a uni scenariu si a unei manipulari grosolane, fara precedent in istoria monarhiilor din Europa, sau infirma ceea ce spuneam inca din data de 12 ianuarie 2016 in acest editorial care a incins o tara intreaga, la vremea respectiva. Cert este ca, de astazi, Mihai I nu mai este printre noi ca si rege. Deci, din acest punct de vedere, regele a murit ! Aaa, si sa va mai spun ca necropola regala de la Curtea de Arges, curios, sau nu, este gata sa primeasca primul locatar, lucrarile in zona dedicata mormintelor regale fiind gata. Nu acelasi lucru se poate spune despre Gara Regala din Curtea de Arges, care este in paragina.

Regele Mihai a murit dar nu are loc de veci !

http://www.ziarulprofit.ro/index.php/regele-mihai-a-murit-dar-nu-are-loc-de-veci/

 

Facebook Twitter Google+

Editorialist, directorul si fondatorul publicatiilor PROFIT. Cu o experienta de 20 ani in presa scrisa a colaborat de-a lungul timpului cu ziare nationale si agentii de presa pentru care a publicat nenumarate reportaje si anchete jurnalistice, multe dintre acestea devenind subiecte pe plan national. Contact e-mail [email protected]

Facebook Comments

Mai poti citi si....