spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

RECUNOAŞTERE: Karcher, trofeul Superbrands in Romania

Facebook Twitter Google+
RECUNOAŞTERE: Karcher, trofeul Superbrands in Romania

Superbrands Romania, reprezentata pe piata locala de agentia de comunicare strategica BDR Associates, a omagiat brandurile cu perfomante exceptionale in anul 2017, in cadrul Galei de decernare a trofeelor pentru excelenta in branding. Printre brandurile care au primit trofeul Superbrands in Romania se numara si Karcher, compania germana care detine in Curtea de Arges importante capacitati de productie.

Intitulata simbolic „Brands Kingdom: 100 Years and Centuries Ahead”,  in onoarea sarbatoririi a 100 de ani de la Marea Unire, cea de-a opta editie a galei a onorat cu trofee 30 dintre brandurile exceptionale desemnate Superbrands ale Romaniei in 2017. Au urcat pe scena reprezentantii companiilor Ariston, Bonduelle, Borsec, Castrol, Catena, DHL, FAN Courier, Fashion Days, Garanti Bank, Gerovital, Head & Shoulders, Helpnet, Jidvei, JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Karcher, Librariile Humanitas, Medlife, Mega Image, Mobexpert, Nivea, Olympus, Orange, Provident, Radio Zu, Raiffeisen Bank si Visa, alaturi de lideri ai unor institutii precum Amcham, Artmark, Business  Review si Junior Achievement, aflati printre cei care au intrunit votul Consiliului de onoare pentru acordarea statutului de Superbrand, pe criterii consacrate precum calitate, integritate si incredere. Decernarea premiilor a avut loc in prezenta lui Petro Diogo Vaz, CEO Superbrands Portugalia.

Ne bucuram sa onoram o comunitate de afaceri puternica si vizionara, guvernata de lideri exceptionali, fie conducatori de companii multinationale, fie antreprenori de succes sau lideri in alte domenii ce sustin dezvoltarea afacerilor. Ne bucuram sa punem in lumina, in egala masura, creativitatea si gandirea strategica a specialistilor in marketing, branding sau in comunicare, mintile stralucitoare care dau viata absoluta brandurilor, construind reputatia, bunul cel mai de pret in afaceri si nu numai. Contributia brandurilor de afaceri la capitalul de imagine al tarii noastre este urias. Pentru Superbrands este un privilegiu sa construiasca un podium inalt pentru lideri si pentru modele de urmat, valori imbatabile, care fac Romania sa mearga inainte, indiferent de vremuri„, spune Catalina Rousseau, President & CEO BDR Associates si Country Manager, Superbrands Romania.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....