spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

REACȚIE în cazul presupusei tentative de asasinat: Nu avem nicio evidență despre șederea la care s-a făcut referire recent în presă

Facebook Twitter Google+
REACȚIE în cazul presupusei tentative de asasinat: Nu avem nicio evidență despre șederea la care s-a făcut referire recent în presă

Athenee Palace Hilton susține că nu are nicio evidență despre șederea celor patru presupuși asasini la care a făcut referire Liviu Dragnea, după ce, ieri, sute de internauți au postat mesaje ironice la adresa lui Dragnea pe pagina de Facebook a hotelului.

„Va multumim pentru mesajele postate astazi. Va asiguram ca protectia si siguranta oaspetilor si a vizitatorilor nostri sunt de importanta vitala pentru noi si ca nu avem nicio evidenta despre sederea la care s-a facut referire recent in presa”, scriu reprezentantii hotelului pe pagina de Facebook.

Liviu Dragnea a spus, marți seara, că a fost ținta unei tentative de asasinat, fiind vorba despre patru persoane care au fost cazate la unitatea hotelieră menționată. Ulterior, după ce instituțiile statului au infirmat că ar fi făcut o anchetă referitoare la acest aspect sau că ar fi avut cunoștință, liderul PSD și-a completat declarația.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că el nu a depus nicio plângere după tentativa de ucidere a sa din aprilie 2017, despre care a vorbit cu o seară înainte, şi că a ”auzit” spre sfârşitul anului că ar fi fost o anchetă. Dragnea susţine că încă de la câştigarea alegerilor în 2016 şi până în prezent a primit multe ameninţări şi a fost şi este urmărit. Liderul PSD a precizat că nu la George Soros s-a referit când a spus că un om celebru în lume a comandat acest asasinat.

Facebook Twitter Google+

Redactor titular edite print si online

Facebook Comments

Mai poti citi si....