Acest continut nu poate fi copiat !
spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

RCS&RDS a dat lovitura! Compania va prelua clienții și serviciile unui rival de pe piață

Facebook Twitter Google+
RCS&RDS a dat lovitura! Compania va prelua clienții și serviciile unui rival de pe piață

RCS&RDS|Digi, a dat lovitura! Compania va prelua clienții și serviciile unui rival de pe piața de cablu și internet.

Conform unui contract de cumpărare de active încheiat între RCS & RDS S.A., în calitate de cumpărător, și ATTP Telecommunications S.R.L., în calitate de vânzător, DIGI | RCS&RDS a dobândit, în cateva localități din România, anumite componente de infrastructură și un portofoliu limitat de abonați.

Abonații au fost înștiințați în legătură cu această tranzacție și urmează să fie integrați în portofoliul RCS & RDS S.A. Activele dobândite au fost anterior în proprietatea grupului AKTA | DCS. Precizăm că nu este vorba despre o tranzacție între DIGI | RCS&RDS și oricare dintre societățile din grupul AKTA | DCS, cum în mod eronat se precizează în informațiile vehiculate public, ” anunță oficialii RCS&RDS|Digi.

Anumiți clienți Akta primesc mesaje de întâmpinare în rețea. „Bine ați venit la DIGI. Serviciile de telecomunicații au fost preluate de către compania noastră. Vi s-a emis factura (…) în valoare de (…) lei, cu scadența la data de 31.03.2019. Acesta este noul cod de client (…) cu care puteți achita atât facturile anterioare emise de AKTA / DCS, dar și cele emise de Digi. Plata o puteți face în magazinele DIGI, online pe siteul companiei sau la orice punct PayPoint, Payzone”.

Vezi și

Trădare pentru Traian Băsescu! S-a întâmplat în emisiunea lui Rareș Bogdan

Vești bune! De la 15 martie se va majora salariul mediu brut

Mare atenție!Toți românii sunt vizați-Riscați să fiți amendați pentru asta

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments