Acest continut nu poate fi copiat !
spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Război În PSD

Facebook Twitter Google+
Război În PSD
Adrian Țuțuianu, nu renunță după ce a fost exclus din PSD și a decis să își expună planurile pe care le are în viitorul apropiat. Mai mult, fostul vicepreședinte PSD a lansat o ipoteză bombă.

De asemenea, Țuțuianu și-a exprimat viziunea în privința jocurilor de culise din PSD care au dus la eliminarea sa și a secretarului general Marian Neacșu.

„M-am uitat pe statutul partidului. Voi face o contestație către congresul partidului pentru că sunt vicepreședinte ales de congres. Congresul ar trebui să decidă prin vot dacă menține decizia. În același timp, mă voi îndrepta și către instanța de judecată”, a declarat Țuțuianu.

Fostul vicepreședinte PSD a lansat un mesaj dur către Liviu Dragnea și a dezvăluit că este probabil să dorească să îl dea jos pe Liviu Dragnea de la șefia Camerei Deputaților. Adrian Țuțuianu a lansat și o ipoteză șocantă în momentul în care a afirmat că Dragnea ar vrea sa pice guvernul Dăncilă.

„Nu am nimic cu partidul. Cred că Paul Stănescu a arătat că este solidar cu noi, doamna Firea la fel. Ceilalți s-au exprimat prin vot și au arătat susținerea față de noi. Rămâne să ne sfătuim acum între noi care este modalitatea cea mai potrivită de acțiune, menționând că nu vom susține niciodată o moțiune de cenzură împotriva unui guvern PSD. Ceea ce încearcă să acrediteze acum Dragnea este că noi vrem să dăm jos guvernul. Poate chiar el are intenția asta. Este posibil, însă, să îl dăm jos pe el”, ne-a mai spus Țuțuianu.
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....