Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Rareș Bogdan în vizorul lui Gigi Becali. Ce șanse are fostul moderator TV din punctul de vedere al lui Becali

Publicat

in

Gigi Becali a comentat șansele pe care Rareș Bogdan le are în politică și despre poziția pe care ar putea să o ocupe peste cinci ani de zile. 

Intrarea lui Rareș Bogdan în PNL a provocat un adevărat cutremur pe scena politică. Extrem de activ, cu mesaje dure la adresa adversarilor politici și în special a lui Liviu Dragnea, fostul jurnalist reușește să fie în atenția presei aproape în fiecare zi.

De această dată a fost rândul lui Gigi Becali să vorbească despre cât de necesară a fost intrarea în politică a celui care s-a aflat până de curând în poziția de moderator la Realitatea TV.

Gigi Becali este de părere că Rareș Bogdan ar trebui să conducă PNL. Pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie însă ca actualul șef al liberalilor să facă un pas în spate.

„Rareș Bogdan este un patriot, e un băiat tânăr. Sper ca el să preia PNL. Orban să fie băiat deștept, să-l lase. E și spre binele lui, să ridice partidul”, a spus Becali, duminică seară, la România TV.

Acesta a adăugat ulterior: „Rareș Bogdan este un băiat deștept, înțelept, așa îl văd. Are el o mică trufie, o iubire de sine. (…) Eu îl văd pe Rareș, de exemplu, un viitor președinte peste cinci ani”., notează Capital.

Citește și;

Ion Caramitru, dezvăluiri în premieră despre Andrei Caramitru: ‘De unde am avut bani?’

Protestatarii #Rezist intră la rupere în scandalul pliantelor false: ‘Banii veneau de la șmecherii de partid, prin intermediari’

Frații Dedeman au semnat contractul! Mega-tranzacție pe piața din România!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

ACTUAL

Se cere eliminarea urgentă a unui spor- Despre ce este vorba

Publicat

in

De

Acesta susține că „o armata” de salariați primește lunar o sumă egală cu 50% din salariul minim brut garantat la plată. El promite că va reveni cu exemple unde se toacă bani publici cu nemiluita, chiar din „curtea” Ministerului Finanțelor Publice.

„Sporul de doctorat prevăzut în Legea 153/2017 trebuie eliminat urgent!

Câteva cifre edificatoare culese din surse deschise:

-între anii 1900 și 1990 a fost conferit titlul de doctor în științe unui număr de cca 1.500 de aplicanți (aici o includem și pe „savanta” Elena Ceaușescu!)
-în perioada 1990-2017 au dobândit acest titlu un număr de peste 67.000 (da, ați citit bine!) de persoane, un număr mai mare decât în orice țară din lume
-vârful „producției” de titluri științifice a fost atins în anii 2013-2016

Cu singura condiție vagă de a-și „desfășura activitatea în domeniul pentru care deține titlul”, o armata de salariați, covârșitor angajați ai statului, primește lunar o sumă egală cu 50% din salariul minim brut garantat la plată. Adică, dacă ai titlul de doctor cu o temă din domeniul contabil și ești angajat gestionar doar cu evidența gloanțelor cu gaz ale jandarmeriei, primești de la statul român, în plus față de salariu, echivalentul anual a șase salarii lunare brute!!!

În anul 2018, „sporul de doctorat” lunar era de 950 lei adică de 11.400 lei/an/salariat. Să presupunem rezonabil (pentru că nu avem date exacte) că cca 30.000 de salariati (mai puțin de 1/2 din numărul total al deținătorilor de doctorat) din cei peste 1,2 milioane angajați în sistemul public sunt beneficiarii acestei „indemnizații”. Asta înseamnă o sumă anuală cheltuita cu impostura de către statul roman de cca 342 milioane lei. Enorm!!!

Sa ne înțelegem! Pe lângă faptul ca o imensă majoritate dintre „doctorii” actuali sunt impostori „științifici” în stare pură, activitatea pe care o desfășoară nu aduce nici o plusvaloare angajatorului față de un angajat obișnuit, cu excepția poate a personalului implicat în activități de inovare/cercetare științifică angrenați în proiecte concrete.
Simpla deținere a unui titlu atestat de o hârtie obținută nemeritat (da, în 90% din cazuri deținătorii sunt impostori!) golește lunar visteria publica cu zeci de milioane de lei. Cunosc situații nenumărate de semi-analfabeti aflați pe functii publice, „doctori în științe” beneficiari ai acestui spor nemeritat.

Cât privește suma cheltuită de către statul român de-a lungul anilor cu „doctorii”, aceasta ar fi fost arhisuficientă pentru a avea un ANAF complet digitalizat.

P.S. Voi reveni și cu alte exemple unde se toacă bani publici cu nemiluita, de data asta chiar din „curtea” MFP.
Structuri și funcții publice inutile lipsite complet de activitate, operațiuni repetitive fără rost, piloși tăietori de frunză la câini, etc.”, scrie Diaconu pe Facebook

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

FISCUL INFORMEAZĂ: ANAF nu face descinderi în apartamentele românilor

Publicat

in

De

Referitor la articolele apărute în spațiul public, cu privire la posibilele acțiuni de control demarate de ANAF în perioada următoare, este important să facem următoarele precizări:

Agenția Națională de Administrare Fiscală nu are în prezent în derulare astfel de acțiuni de verificare. Pentru combaterea evaziunii fiscale, ANAF dispune de o gamă largă de instrumente, astfel cum sunt definite de Codul de procedură fiscală. Precizăm că toate verificările ANAF se realizează în baza analizelor de risc, care pun în evidență riscurile de neconformare la declarare și plată.

Pentru o mai bună informare, rugăm reprezentanții mass media să utilizeze canalele oficiale de comunicare ale ANAF.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend