Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Rareș Bogdan a luat foc: Poate e și ceva penal aici

Publicat

in

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a postat vineri pe internet un mesaj în care aduce acuzații foarte dure guvernanților PSD, în scandalul momentului.

Este vorba despre acuzațiile conform cărora ministrul Transporturilor ar fi încercat cu orice chip să împiedice parlamentarii Opoziției să voteze moțiunea de cenzură împotriva guvernului Dăncilă, mergând atât de departe încât a dat ordin ca avioanele Tarom să fie reținute la sol.

”Să ceri să rămână avioanele la sol pentru a nu ajunge parlamentarii la moțiunea de cenzură este cea mai limpede dovadă a mentalității comunistoide. Și nu cred că este un accident. Și-au făcut din minciună și incompetență utilă o profesiune de credință. Trebuie o anchetă parlamentară. Minim! Poate e și ceva penal aici”, a scris europarlamentarul liberal pe pagina sa de Facebook.

”Am uitat să vă împărtășesc un gând: dacă un ministru este în stare de așa ceva, până unde pot merge? Tot ce ni să părea imposibil au făcut: tentative la vedere de confiscare a justiției, cumpărare de putere prin intermediul bugetului, sabotarea banilor europeni, singurii care pot ridica nivelul de trai. Credeți că trădarea este un cuvânt imposibil pentru ei? Întrebare pentru voi: oare există o miză mai mare, statală?”, a adăugat Rareș Bogdan.

Vezi și:Atenție! Ce se întâmplă cu valoarea acestor tichete

Lege cu dedicație pentru șefii din Poliție! Vârsta de pensionare sare la 62 de ani

Noi detalii bombă ies la iveală! Cine este procurorul DNA care a închis dosarul lui Dan Barna

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

ACTUAL

SE PENSIONEAZĂ ! Primăria Curtea de Argeș rămâne fără doi funcționari importanți

Publicat

in

De

Doi funționari de baza ai Primăriei Curtea de Argeș se pregătesc să părăsească instituția. Este vorba de Constantin Porceanu su Constantin Teodorescu, ambii avand functii cheie in aparatul de specialitate al primariei. Ei s-au apucat deja de intocmirea dosarului de pensionare la limita de varsta si, cel mai probabil, in maxim 3 luni vor părăsi primăria Curtea de Argeș ca … tineri pensionari.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Alo, consilierii locali de ce tac? Curtea de Argeș NU ARE buget, primarul încalcă legea

Publicat

in

Preocupat mai mult cu plimbări la shoping alături de persoane din primărie, stresat de gândul ca i se apropie finalul de mandat iar propriul partid pare a nu-l mai susține, primarul PSD din Curtea de Argeș încalcă legea prin nepublicarea bugetului orasului Curtii de Argeș în termenul legal. Nici la aceasta data proiectul de buget nu a fost facut public iar consilierii locali, cei mai slabi din storia orasului, se fac ca ploua desi e soare si totul e clar cum spune legislatia. Conform legii, în maximum 15 zile de la publicarea Bugetului de Stat în Monitorul Oficial, autoritățile locale ar fi trebuit să prezinte de acum o săptămână bugetul pe anul 2020. Cum Bugetul de Stat a fost publicat in data de 6 ianuarie, timpul a expirat cu mult clar iar cetățenii orasului regal sunt ignorați, în complicitate cu ceilalți consilieri locali, din nou de administrația PSD condusa execrabil de primarul Panțurescu.

Tacerea si lipsa de atitudine a consilierilor locali ii fac partasi la o administrație publică iresponsabilă, una care s-a ferit sa dea ochii cu cetatenii in ultimii 4 ani sau sa le fie aproape. Ca suntem deja cu un pas in luna februarie iar orasul nu are un buget, macar o schita de buget care sa fie publică, arata indolența administrației dar si a consilierilor locai, arata ca nu nu sunt pregătiți să respecte legile țării și să prezinte proiectul de buget în termen legal.

De aceea solicităm primarului PSD al Curții de Argeș, Constantin Panțurescu, să prezinte imediat bugetul orașului și să organizeze, conform legii, dezbaterea publică.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend